Őszi illat | Avon Collections Caramapple EDT

Az Avon nyári újdonságai között jelent meg a Collections sorozat egyik legújabb tagja a Caramapple nevet viselő EDT. A leírás igencsak ígéretesnek tűnt, habár a személyes véleményem az volt már olvasván a sajtóanyagot, hogy a Caramapple igencsak őszi illat lesz, és nem tévedtem. 

A doboz színvilága elég érdekes, nem kifejezetten az ízlésemnek való, szóval nem tartottam meg. A doboz mintája megjelenik a parfümös üvegen is. Maga az üveg kialakítása nekem tetszetős, egyszerű darab. Illatjegyek: alma, fehér liliom, karamell

Már első fújásra szerelem volt! Első fújásra pont olyan illata van, mint a frissen felvágott almának, vagy amikor így beleharaptok és megérzitek gyümölcs frissességét, és elönti az ember száját a csodálatos alma íz. A karamell jellegzetes kicsit fűszeresen édes illata pár perc elteltével érzem a bőrömön, amely egy cseppet finomít, „ősziesít” az alma nyers aromáján. A liliom jóval később üti fel illatát, kicsit virágos irányba viszi a gyümölcsös aromát, és kicsit mintha mélyítene az illaton is. 
Rajtam a Caramapple 6-8 órán át lehet érezni, de mint tudjátok rajtam minden parfüm tartós, úgyhogy ebben nem biztos, hogy mérvadó a tapasztalatom. Amennyiben egy tökéletes hétköznap parfümöt kerestek a hűvösebb időre, akkor mindenképpen tegyetek ezzel az illattal egy próbát, nem fogjátok megbánni. Szerintem bármelyik korosztálynak remekül állna.  


Összességében, ismét egy olyan Avon illat, amely felülmúlta a várakozásaimat. Kellemes gyümölcsös-virágos, kissé édeskés kuckozós aromát sikerült a márkának alkotnia. Hétköznapokra szerintem ideális, kortól függetlenül. 

Nincsenek megjegyzések