2020 Zsákmány | Notino

Néhány héttel ezelőtt leadtam egy Notino rendelést, amelyet úgy gondoltam, hogy megmutatok Nektek is, hátha találtok valami olyat, amire szükségetek lehet vagy csak úgy megtetszik.

Amiben biztos voltam, hogy mindenképp megrendelem az a Lactacyd Girl intim lemosó volt. Korábban is a márka egyik olajos intim lemosóját használtam (amelyről volt szó a blogon is), viszont szerettem volna megismerni más terméküket is. Úgy gondoltam, hogy amit fiatal lányoknak gyártanak első sorban az rossz nem lehet. Érkezik róla teszt nemsokára.
Ezer és egy alkalommal írtam már a Dove dezodorjairól, szóval nem újdonság számotokra, hogy újra vásároltam uborka és zöld tea illatban.  A másik dezodor, amelyről már biztosan tudjátok, hogy visszatérő vendég a polcomon az a Rexona Maximum Protection, ezt most Clean Scent illatban rendeltem. 


Muszáj gondoskodnom arról, hogy feszesítő készítményeket használjak, ha el akarom kerülni a plasztikai műtéteket a jövőben a fogyásom miatt. Hosszas keresgélés után ráleltem a Soyara márkára, amely többféle feszesítő testápolót ajánl. Elsőként Soraya Healthy Body Diet Cross Fit tubusos balzsamjára esett a választásom. Érkezik róla teszt, amint elhasználtam.
Viszonylag sok fehérjét fogyasztok, amely sajnos meglátszik az állam vonalán, de valamit valamiért ugyebár. Nagyon szeretem a La Roche - Posay Effeclar termékeit, eddig hatásosnak bizonyultak a pattanások elleni harcban. Mivel csak egy-egy ponton jönnek ki a pattanások, ezért megrendeltem A.I. nevet viselő helyi gyulladáscsökkentőt. Természetesen erről is fog érkezni teszt valamikor a közeljövőben. 
Abszolút impulzus vásárlás volt a Victoria Secret Banana Twist testpermetje, és egyáltalán nem volt indokolt a megvétele, mert így is több parfümöm van, mint amit valaha el tudnék használni. De banános és én túlságosan szeretek mindent, ami banános. Jelenleg akciós a Notino webshopban. 
A Kringle Candle márkával már évek óta szemezek, és most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy bevásároljak néhány illatból. A forró csokoládé és a fahéjas fánk illata csábított el első körben. Nagyon bánom, hogy csak ezt a két illatot rendeltem meg az őszi időszakra. Szerintem sokkal jobbak, mint a Yankee Candle tartjai. 
Végül, de nem utolsó sorban a Beauty Blender ikonikus sminkszivacsát is megvásároltam. Kizárólag szivaccsal dolgozom el az alapozót, szóval kíváncsi voltam, hogy mégis miért rajongják körbe annyian, ráadásul túl vagyok jó pár sminkszivacson, szóval van mihez viszonyítanom, hogy valóban megéri-e az árát vagy sem. 


Ennyi lett volna a legutóbb Notino rendelésemben. Ha valamelyikről szeretnétek részletes bejegyzést, vagy esetleg megosztanátok velem, hogy Ti miket szereztetek be legutóbb, akkor írjatok kommentet. 

Nincsenek megjegyzések