Teszt | ColourPop Ooh lala!

Ha jól emlékszem már több, mint egy éve meg van a Colourpop Ooh lala! palettája, de most jutottam el odáig, hogy a tesztet is megírjam róla. Azt hiszem a CP hype az utóbbi egy évben mintha alábbhagyott volna, és inkább olyan kritikákat olvasok a márkáról, hogy állandóan ismétli önmagát. Én is figyelemmel követem a márka újdonságait, és néha-néha elcsábulok én is egy különlegesebb darabra. Az Ooh lala számomra a nevében különleges, de az ízlésemnek megfelelő színvilággal rendelkezik. Ha egy csodás rózsaszínekből álló palettát szeretnél, akkor olvasd tovább a bejegyzést.  


A Colourpop csomagolásai többnyire változatosak és feltűnőek, de az Ooh lala! az élénk pink csomagolásával tűnik ki. A paletta 9 színt tartalmaz, a nevek a tokban találhatóak. A tok felső részében egy nagy tükör is található. A műanyag tok strapabírónak tűnik, de nem teszteltem, hogy törés biztos-e. 
A kilenc színből öt matt, négy fényes. A legelső szín a Tickled akár highlighterként is használható, de csodásan mutat felütögetve a szemhéjra. A Soft Core egy csodás nude matt árnyalat, amellyel alap színt biztosíthatunk a készülő sminkünknek, valamint a mélyítővonalra is kiváló. A Poodle az egyik kedvenc színem, többnyire a mélyítővonalamat hangsúlyozóm vele, valamint a külső V-be is szokott belőle kerülni egy kevés. A Big sugar egy csodálatos irrizáló élénk rózsaszín, amelyet sokszor használok egész szemhéjamon. Az Opulent és a Sandbar árnyalatok a legfeltűnőbb színei a palettának, amelyeket én bátran használok hétköznapra is. Az Opulent irrizáló lilába hajló rózsaszín, míg a Sandbar egy erőteljes matt neon pink. A Trove és a Caddy árnyalatokat előszeretettel használom a külső V-be, valamint színes tusnak, attól függően mihez van kedvem. Az előbbi egy lilás-bordó árnylat, az utóbbi a közép lila és a sötét között helyezkedik el.  Végül, de nem utolsó sorban Moon Struck szín szerintem mindenhez palettában szereplő színhez passzol 


Mindegyik árnyalat pigmentált, főleg a neon Sandbar és a matt lila Caddy. A halványabb árnyalatokat kell építeni, de ha elegendő festéket viszünk fel az ecsetre, nem kell azokkal sem túlságosan trükközni. Mindegyik szín könnyen satírozható, de kell hozzá a jobb minőségű ecset. A színek tartóssága a NYX Proof it! alappal nekem egész nap a helyünkön maradnak, nem vettem észre kopást vagy potyogást. A színek kivétel nélkül átlagos mértékben porolnak. 


Összességében számomra egy hiánypótló darab a palettagyűjteményemben. Nagyon szeretek rózsaszíneket használni a szemhéjamra, és ebben a palettában minden meg van, amit kerestem. Könnyedén tudok készíteni visszafogott sminket vagy valami erőteljeset, feltűnőt. Az árnyalatok pigmentáltságával én tökéletesen elégedett vagyok, a színek tökéletesen harmonizálnak egymással, könnyű őket összepárosítani. 


Nincsenek megjegyzések