Ajánló | Kedvenc izzadásgátló dezodorjaim

A nyárból már lassan kifelé jövünk, és az igazat megvallva benne sem voltunk. Ettől függetlenül nyilván voltak napok, amelyeken erőteljesebben izzadtam, mint általában. Szóval elkéltek a dezodorok. A mai posztban a kedvenc Dove dezodorjaimról lesz szó. 


Számtalan dezodort kipróbáltam az évek alatt, az olcsó márkákon át a drágákig, a golyós deokat, a fújósokat a stifteseket, a krémeket...tényleg mindent. Kitapasztaltam, hogy számomra igazi védelmet és komfortérzetet az nyújt, ha stiftet és fújós dezodort is használok, akkor érzem egész nap „száraznak” magam. Kétféle márka stiftjét szoktam váltogatni, az egyik a Borotalco ikonikus darabja, illetve a Rexona Maximum Protection variációkat. 
Ha spray deokról van szó, akkor a Dove-hoz ragaszkodom. Számomra ez a márka nem csak a változatos illataiban kiemelkedő, hanem a dezodorjaik hatásával is maradéktalanul elégedett vagyok. Az abszolút favorit illatom a Dove Go Fresh körte és aloe vera, amelyet már fogalmam sincsen hányadik alkalommal veszem újra. Először tusfürdő formában találkoztam vele. Az izzadást nem gátolja meg, de elképesztően finom és tartós illata van, amely valóban reggeltől estig tart, és nem nyomja el a parfümöm aromáját. 
Az új kedvencem nem más, mint a Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual , amelynek csodás kókusz illata van. A kókusz nekem többnyire télhez köthető illat, de tudom, hogy sokak a nyárhoz kötik. Ennek a dezodornak szerintem is inkább nyárias és friss kókusz aromája van, amelynek van egy enyhe púderes-semleges mellékillata. Szintén egész nap érezni, és mivel nem túl intenzív illat, ezért bármilyen másik illattal jól kombinálható, nem zavarják egymást. 
Összességében az egyik legmegbízhatóbb márka számomra a Dove dezodorok terén (is). Az általam próbált illatok mind jól passzoltak hozzám, mindegyiknek kellemes nem túl tolakodó aromája van. Rengeteg illat közül válogathatunk, illetve alkoholmentes verziókat is ki tudunk próbálni. Elég reggel befújnom bármelyik illattal magam, és a nap végig érzem magamon. Izzadásgátló hatása nem túlzottan kiemelkedő (de többször leírtam már, hogy ne akarjuk megszüntetni az izzadást, főleg ne nyáron), de minden más tud, amit egy deotól el lehet várni. Frissít, kellemes és hosszan tartó illatot biztosít. 

Nincsenek megjegyzések