Újratöltve | Bioderma Atoderm Gel tusfürdő

A legutóbbi Notino zsákmányos posztomban láthattátok a Bioderma Atoderm Shower Gel tusfürdőjét is, ráadásul a legnagyobb kiszerelésben. Áradoztam már korábban is erről a termékről, de úgy gondoltam itt az ideje annak, hogy megosszam veletek, miért is rendeltem újra, immáron harmadjára. 


A Bioderma produktumairól már többször volt szó a blogon, és lesz is még, mert az egyik kedvenc márkám, nem csak a patikai vonalból. Több terméküket újra vettem már, és ez a tusfürdő is stabilan megtalálható a fürdőszoba polcán. Nagyon ritkán térek vissza ugyan ahhoz az illathoz, ha fürdőtermékről van szó, de a Shower Gel az egyik, amely szinte első használatot követően elvarázsolt. 
Az Atodrem termékcsalád az atópiás bőrre lett kifejlesztve, és akik már régóta követnek, azok tudják, hogy mindkét kézfejemen megjelent az ekcéma néhány évvel ezelőtt. A bőröm szerencsére nem száraz, de amikor ezt a tusfürdőt használom, akkor nem kell testápoló után nyúlnom még a leghidegebb időszakban sem. Az állaga sűrű gélszerű, amely vízzel érintkezve krémes habot képez. Már a vizes bőrön érződik, hogy rendkívül tápláló termékről van szó, amelynek hosszan tartó bőrpuhító és hidratáló hatását törölközés után is élvezhetjük. Az illata mellett sem tudok szó nélkül elmenni. Nem kell számítani extra virágos vagy különleges és erőteljes aromára. Nehéz körbe írni, mert nem egy egyszerű tisztaság illat, hanem annál azért egyedibb. A bőrön tartósan megmarad, és bármilyen illatú parfüm vagy testápoló illik hozzá. Összességében amíg kapható lesz, biztosan lesz belőle itthon egy-egy darab. Kevés kell belőle, tehát napi használat mellett is a legkisebb kiszerelés is hetekig kitart, illetve a testápoló árát is meg tudjuk spórolni. Az illata csodálatos, és bármilyen más illattal kombinálható, nem fogja zavarni. 

Nincsenek megjegyzések