Újdonság a polcomon | Avon Jelly Sheer Illuminator

Nem tudom tovább tagadni még magam előtt sem, de végérvényesen elvesztem a highlighterek útvesztőjében. Az egyik, ha nem a legcsodálatosabb sminktermék, amelyekkel feldobhatjuk a megjelenésünket. Egyre több helyen látom, hogy gélállagú highlightereket dobnak különböző márkák a piacra, én ebből a vonalból az Avon újdonságával, a Jelly Sheer Illuminatorral ismerkedtem az elmúlt hetekben. 


Igazi nyári színvilágú dobozban érkezik a kis tégelynyi csillogás. Nagyon teszik a doboz, valamint a tégely csomagolása és színvilága. 
Mindenféle highlightert próbáltam már, de fogalmam nem volt, hogy fog működni a valóságban a gél állag. A kupakot letekerve egy elég intenzív színű, valóban gél állagú terméket pillantottam meg. Először a kupakból nyertem ki egy kis adag terméket, majd a kézfejemen elkentem. Ami biztos, hogy felülmúlta a várakozásomat, hiszen csodálatos fénye van, és igazán természetes hatásúnak tűnt, úgyhogy azon nyomban ki is próbáltam az arcomon. 
A highlightert kontúrozás előtt szoktam felvinni az járomcsontomra és a szemöldökcsontomra, valamint az orrom nyergére és hegyére is kerül belőle egy kevés, valamint az ajkam Cupidó-ívére is. 
Az általam birtokolt árnyalat becses neve Opal Glow. A felvitele nem túl bonyolult általában egy kisebb fejű ecsettel szoktam felapplikálni, a már említett helyekre. Kevés mennyiséggel is csodás eredményt tudunk elérni, de építhető, nem szedi fel a már feltett highlightert. Érzetre hűs egy pár pillanatig, majd a gél „felszívódik” és elmúlik a ragacsos érzés. Csodálatos árnyalata van, amelyet nehéz körbe írni, mert az, hogy melyik arcát mutatja függ a fényviszonyoktól is. Szerintem az arany és a pezsgő szín között helyezkedik el. Az egyik legtartósabb highlighterem, alig kopik valamit a nap végére. Összességében az egyik legszuperebb dekorkozmetikum az Avon kínálatában. Tartós, kevés elég belőle, természetes hatású, bárhová fel lehet applikálni a testünkre, ahol a nap végig ott is marad. A kis tégely 10 grammnyi terméket tartalmaz, amely nagyon-nagyon sokáig elég, még akkor is, ha napi szinten használjuk. Bármilyen sminkhez tökéletesen passzol, legyen az természetes vagy erős. Az Opal Glow-n kívül, még két árnyalatban kapható. 

Nincsenek megjegyzések