Manikűr | Avon Jelly Nail Sorbets

Hivatalosan is beköszöntött a nyár, habár az időjáráson ez nem látszik túlzottan (szerencsére). Remélem még sokáig élvezhetjük ezt a kellemesen napos időt. Az első nyári posztnak az Avon egyik új körömlakk kollekcióját választottam a Jelly Nail Sorbets, amellyel igazán feltűnő körmöket varázsolhatunk magunknak.


A Jelly lakkok három vibráló színben érhetőek el, amelyikről szó lesz az a Raspberry Sorbet nevet viseli. A szokásos fekete doboz helyett, a lakk színes, vidám nyárias színekben érkezett. A külcsín a már megszokott Avon minőség. Szögletes üveg és kupak. 
Az ecset sem változott, viszonylag széles ecset, lekerekített véggel, amellyel nagyon könnyedén tudjuk felteríteni a lakkot a köröm felületére.


A lakk színe igazi vibráló rózsaszín, amely inkább neon felé hajlik, de mégsem annyira élénk, mint a neon színek általában. Szóval nem mondanám szemkiverős árnyalatnak, de feltűnő. Télen-nyáron élem az ilyen színeket igazából, engem nem befolyásol az évszak, ha körömlakk színről van szó. 
A lakk két rétegben van a körmömön, de egy vastagabb rétegben már tökéletesen fed. Krémlakk, amely olyan fényesre szárad. A száradási időt nem tudom, mert mindig teszek gyors szárító fedőlakkot a manikűrjeimre, de emlékeim szerint gyorsan száradnak a márka lakkjai alapvetően.
A tartósságába sem tudok belekötni, négy nap eltelte után is makulátlanul festett a körmeimen. 


Összességében, ha egy élén rózsaszínű, gélhatású lakkot kerestek, amely tartós és rendkívül pigmentált akkor tudom ajánlani a Raspberry Sorbet árnyalatot. Nagyon szeretem az Avon krémlakkjait, mert jó ár-érték arányban az egyik legjobb körömlakkok a piacon. 

Nincsenek megjegyzések