Hajápolás | Love beauty and Planet Muru muru butter & rose sampon

A Love beauty and planet termékeivel egy bloggereseményen hallottam először, és már akkor felkeltette a figyelmem. Mégis évek teltek el a felfedezéséig, pedig sok jót olvastam a produktumaikról. 

Akik régóta olvasnak, azok tudják, hogy szeretek újdonságokat felfedezni a hajápolásban (is), és nagy gondot fordítok a hajkoronám ápolására. A Love beauty and planet Blooming Colour a felirat szerint festett haj ápolására ajánlott, szóval ezért döntöttem mellette. 
A csomagolás szerintem csodaszép és igazán igényes, a billentős kupakot pedig kifejezetten előnyösnek tartom. Amit még érdemes tudni a márka termékeiről, hogy vegának és samponjaik nem tartalmaznak szulfátot és szilikont.Természetesen az illata volt az első amelyet azonnal lecsekkoltam. Csodálatos rózsa illata van, de nem az az erőteljes, idősebb hölgyeken érezhető aroma, hanem valóban a kertben nyíló rózsa illatát sikerült a márkának abszolválnia. Ráadásul ez az elképesztő rózsa aroma megmarad a hajban is a következő mosásig, ami nálam nem tart tovább két napnál az edzések miatt. 
Minden hajmosásnál kétszer mosom meg samponnal a hajamat, előmosok majd leöblítem és újra megmosom a hajam, és a második kört egy picit rajtahagyom. A opál jellegű, gél állagú és könnyen habzik. Alaposan tisztítja a fejbőrt. Száradás után a hajam puha tapintású volt és fényes. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy védte-e a hajszínemet, mert a platina szőke miatt hamvasító sampont használok, és havi szinten festem, szóval kicsit más az eljárás, mindenesetre a hajam nagyon szerette ezt a terméket. 
A Love beauty and planet Blooming Colour kondicionálót is megvettem hozzá, mostanában szeretem ugyanazt a termékcsaládot használni a hajamra. A balzsam állaga sűrű, fehér színű, könnyen eloszlatható a vizes hajon. Az illata ugyanolyan csodálatos rózsa, mint a samponnak. A kondicionálókat a hajam kétharmadán szoktam eloszlatni (nedves hajon) és pár percig rajta hagyom, hogy legyen ideje hatni, puhítani a hajam. A hatóidő letelte után langyos vízzel alaposan kiöblítem a hajamból. Szárítás előtt át szoktam fésülni a hajamat egy Tangle Teezer hajkefével és csak utána kezdek szárítani. A hajamat könnyen és fájdalommentesen tudom kibontani. Szárítás után a hajvégeim puhák és hidratáltak. 


Összességében az egyik kedvenc hajra való termékcsaládom lett, és erősen gondolkodom az újra vételén ( jelenleg a kókusz vizes termékcsalád áll tesztelés alatt). Csodálatos illata van, amely hosszan érződik a hajban, de nem túl erősen, nem zavar meg más illatokat. A hajamat és a fejbőrömet kiválóan tisztítja, nem szárít, nem zsírosít. A balzsam hidratálja és puhává varázsolja a hajvégeket, könnyen kifésülhetővé teszi a nedves hajat. Hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam semmilyen irritációt. 

Nincsenek megjegyzések