Fényvédelem | Avon Care Sun+ SPF 50 mattító arckrém

Már jócskán benne járunk a nyárban, igaz a valódi forró arcát még nem mutatta nekünk, de a fényvédelemről már ideje gondoskodnunk, ha még valaki nem tette volna. Az Avon Sun+ termékcsaládja többek között a posztban szereplő fényvédővel is gazdagodott, az Avon Care Sun+ Face SPF50 Shine control arckrémmel.
Kis milliárd platformon jelentek már meg cikkek a fényvédők használatáról, és a blogon is olvashattatok már nem egy bejegyzést erről. Nem is ragoznám túl a dolgokat a témával kapcsolatban. Viszont új fényvédőket szeretek felfedezni, ezért is örültem meg annak, hogy az Avon megalkotott egy arcra való fényvédőt, amelyben nem csak magas faktorszám van, hanem mattít is. 
A márka szokásához híven tubus egy papírdobozban érkezik, amelynek igazán nyárias színvilágot álmodtak meg.  


A tubusból könnyű kinyerni a krémet, amely fehér színű és ahhoz képest, hogy SPF50 van benne, könnyedebb állagú, ezért könnyű eldolgozni az arcon. Nem hagy maga után fehér vagy egyéb zavaró réteget. Pár pillanattal később valóban mattá varázsolja az arcbőrt. Mióta jó idő van azóta heti pár alkalommal a közeli parkban futok reggelente és az izzadást is nagyon jól bírja, hiszen mikor hazaérek továbbra is matt a bőröm, pedig izzadok rendesen. A leírtaknak megfelelően nem csak mattítja a bőrt, de hidratál is. Kellemes illata van, amely nem túl erős, és pár pillanat alatt elillan.


Összességében egy nagyon kellemes mattító krémről van szó, amely valóban teszi a dolgát. Hosszan tartó matt hatást biztosít és hidratál. A benne lévő illatanyag egyesek számára zavaró lehet. Hosszú távú használat mellett nem okozott irritációt. 

Nincsenek megjegyzések