Ajánló | Urban Decay

Szerintem már sokan tudjátok, hogy a Notino webshopjában kaphatóak egyes Urban Decay termékek. Még a blogolásom kezdetén mindenki irigykedett azokra a lányokra, akik birtokolták valamelyik ikonikus UD palettát. Végre egy karnyújtásnyira van tőlünk a high end márka, szóval most már mi magyarok is könnyen hozzájuthatunk bármely a márka által forgalmazott sminktermékre. Ennek apropójából gondoltam, hogy megosztom veletek a tapasztalataimat az Urban Decay sminktermékeivel kapcsolatban, illetve azt is, hogy mik szerepelnek a kívánságlistámon. 

Emlékszem, hogy mindenki a Naked2-es palettáját akarta, és nagyon-nagyon sokáig vezette az „alap” nude paletták nem hivatalos első helyét. Megérdemelten. Szerintem is akkoriban a legjobban összeválogatott nude színekből álló paletta volt. Én a Naked2 óta követem figyelemmel, hogy milyen újdonságokkal rukkolnak elő. Természetesen, mint minden brand esetében, az UD sem volt kivétel abszolút bukás és felemelkedés alól, habár szerintem összességében mindig hoznak egy állandó színvonalat.

A legelső palettám a Naked3-as volt, amely megjelenését követően rövid időn belül tett óriási népszerűségre. Én is ácsingóztam utána, de akkoriban még az volt a felfogásom, hogy nem adok ki egy palettáért tízezreket. Szerencsés voltam, mert egy akkori nagyon kedves barátnőm nekem ajándékozta a palettáját, mert ő nem tudta kihasználni. Bevallom, ez a paletta mutatta meg nekem, hogy ha minőségi terméket szeretnék használni, akkor azon nem szabad spórolni. Ha nem is heti szinten de havonta jó pár alkalommal előkerül a Naked3, mert az egyik legmegbízhatóbb palettának gondolom, amely a készletemben fellelhető. Az Instagram oldalamon (@titaniablog) több sminket is láthattok, ami ezzel a palettával készült. 


Nővérkémtől Katytól kaptam egy Urban Dacay Stay Naked Threesome palettát, amely régebben más néven futott, de a színek ugyanazok. Ebben egy bronzosító, egy highlighter és egy pirosító található. A csomagolása nagyon praktikus és elegáns. Eleinte csak a highlightert használtam belőle, majd felfedeztem, hogy a pirosító is csodásan mutat az orcáimon, valamint a bronzosítóval pedig mostanában kezdtem el kísérletezni. Azt hittem narancsos árnylat a lesz, ha felviszem az arcomra, de nagy meglepetésemre, természetes hatást tudok vele varázsolni. Az ára egy kicsit borsosnak tűnhet, de kiváló minősége van, és mindegyik árnyalat természetesnek hat az arcon. Emellett nagyon tartósak, sminkfixálás nélkül is. 
Továbbá volt szerencsém egy-egy palettát kipróbálni, azzal sminkeltek ki vagy kölcsönkaptam, hogy kipróbálhassam őket. Mivel többségében jó benyomással voltak rám a márka termékei, ezért van a listámon egy-két dolog, amelyet idővel szeretnék a készletben tudni. 
Ilyen például a Naked Heat és a Cherry elnevezésű paletták. Mindkettőnek közel áll hozzám a színvilága, és nincsenek hasonló árnyalatú színek a birtokomban. Szerencsére sok tesztet látni ma már mindkét palettáról, szóval nem zsákbamacska vásárlás lesz a részemről a dolog. 
Szintén ikonikusnak mondható már az Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, amelyet az egyik legmegbízhatóbb szeméhéj alapnak tartanak. 


Egyelőre kezdetnek ezeket szeretném majd a közeljövőben kipróbálni, illetve még szemezek egy-egy sminkfixálóval is, mert még mindig keresem az igazit. 
Esetleg, ha van Nektek kívánságlistátok Urban Decay termékekkel kapcsolatban, azt osszátok meg velem kommentben, kíváncsi lennék még valamint a tippjeitekre is, hogy mit érdemes még tőlük megvásárolni. 

Nincsenek megjegyzések