Zsákmány | X Beauty Group CND rendelés

Pár héttel ezelőtt leadtam egy kisebb rendelést a X Beauty Group CND webshopjában. Elfogyott a kedvenc fedőlakkom, így sürgősen be kellett szereznem az utánpótlást. A fedőlakk mellé pedig becsúszott még ez-az a virtuális kosaramban. 


A CND Vinylux Top Coat tudjátok már, hogy a legkedvesebb fedőlakkom, amely nem csak gyönyörű fénnyel vonja be a színt, hanem tartóssá is teszi a lakkozást. A blogon már olvashattatok erről a csodáról tesztet itt
Amire nagyon kíváncsi voltam az a nemrég megjelent újdonság a CND SolarSpeed Spray, amelyet Ciska ajánlott a figyelmembe. Lesz később teszt róla a blogon, szóval részletezni most nem fogom a tudását, de annyit elárulhatok, hogy megbízható szárító, tehát ha kerestek egyet jelenleg, akkor ajánlom figyelmetekbe. 
A fedőlakk mellé még két csodálatos árnyalatú CND Vinylux krémlakkot is betettem a kosárba. Tavaszra egy mentaszínű lakkot gondoltam, de nem számítottam erre a járványra, amikor megrendeltem. Üvegben csodálatosnak tűnik, de meg fogom nektek is mutatni felkenve hamarosan. Továbbá megtetszett egy nude árnyalat is. Év eleje óta elég gyakran festem ki nude színűre a körmeimet, úgyhogy azt hiszem az idei slágerárnyalata lakkban biztosan ez lesz. Természetesen meg fogom nektek ezt is mutatni hamarosan felkenve. 

Nincsenek megjegyzések