Teszt | Eucerin Atopi Control testápoló és próbacsomag

Néhány hete lehetőséget kaptam a trnd és az Eucerin jóvoltából, hogy tesztelhessem az Atopi Control termékcsalád néhány tagját. Többen tudjátok, hogy ekcémától szenvedek, tehát a mostani kézfertőtlenítőzés és a rengeteg kézmosás nem tesz jót ennek a bőrbetegségnek. Ezért nagyon megörültem a lehetőségnek, és ahogy megérkezett a csomag már neki is álltam a tesztelésnek.


Az Eucerin Atopic Control termékcsalád segít csökkenteni a bőrszárazságot, a viszketéssel és a kivörösödéssel járó kellemetlenségeket, emellett megerősíti a bőr természetes védekezőképességét. Mint ismeretes az atópiás bőrbetegségekből nem lehet kigyógyulni, ellenben tünetmentessé tehetjük a bőrünket azáltal, ha rendszeresen ápoljuk speciálisan kifejlesztett termékekkel. Az márka atópiás bőrre kifejlesztett termékcsaládja nem tartalmaz illatanyagot, színezőanyagot, parabéneket és tartósítószereket sem. Gyengéden hidratálja és ápolja a bőrt.A tesztcsomag az Atopi Control Lotionön kívül tartalmazott még néhány darab próbacsomagot, valamint rengeteg mintát. A próbacsomag egy neszesszerből és négy termékből áll: Acute Lip Balm, Atopi Control Acute Care Cream, Atopi Control Lotion és egy Atopi Control Hand Cream.  A próbacsomagban megtalálható termékek egytől egyig extrém száraz, kipirosodott bőrre ajánlják. Kézkrémből sosem elég, mindig tartok belőle itthon is néhány darabot, valamint a táskámba is be szoktam dobni egy-egy darabot. Ez a kis kézkrém igazán ideális, mert kis méretének köszönhetően alig foglal helyet a táskámban vagy a zsebemben. A krém fehér, nagyon-nagyon sűrű, szóval kell neki pár perc mire teljesen beszívódik. Nagyon tápláló, valóban hidratál és szinte azonnal enyhíti az ekcéma okozta égető és fájdalmas tüneteket. 
A titkos fegyvere a csomagnak a Acute Care Cream, amely egy olyan testápoló, amely a leírás szerint tartósan hidratálja a bőrt, valamint nyugtat, csökkenti a viszketést és regenerál. Ez egy nagyon könnyű állagú krém, amely szinte azonnal beszívódik. A bőröm azonnal puha tapintásúvá válik, és valóban enyhíti a kellemetlen tüneteimet.


Hetek óta böngészem a netet ajakápoló után kutatva, de az Eucerinnek és a trnd-nek hála megtaláltam egyik legjobb ajakírt. A tubus kiszerelése praktikus, kis helyen elfér, csőrös adagolójának segítségével könnyen fel tudjuk vinni az ajkainkra a sűrű és gazdag krémet. Olyan, mintha ajakvajat kennék az ajkaimra. Általában napi kétszer használom, fogmosás után és este lefekvés előtt. Az ajkaim hidratáltak és puhák a használatától. Mivel mindig odafigyelek, hogy ápoltak legyenek az ajkaim, ezért nem szokott kiszáradni, szóval rendszeres használata mellett megelőzhető a cserepes ajak. 


A fő terméke a tesztelésnek az Atopi Control testápoló volt. 
A leírás szerint intenzíven hidratálja a száraz és irritált bőrt, azonnal finomabbá teszti és rendszeres használata esetén javítja a bőr állapotát. Kedvező hatással van olyan emberek számára, akik atópiás dermatitiszben szenvednek. Gyermekek is használhatják, valamint csecsemők 3 hónapos kortól. A testápolót naponta akár többször is lehet használni, nincsen megkötés. 
A csomagolás a megszokott Eucerin színvilággal és kiszereléssel rendelkezik. A testápoló állaga nagyon-nagyon sűrű, nehezen beszívódó igazi testes krém, amelyet csak fürdés után érdemes használni esténként. Az én bőröm nem szívja be túl hamar, szóval pár percet szoktam várni a meleg köntösömben mire magamra kapom a ruháimat. Nekem „csak” kézfejtől csuklóig terjedő ekcéma van mindkét kezemen, amelyet a mostani időszakban igencsak nehéz kordában tartani. Nagy segítségemre van a márka testápolója, hiszen egy-két használat után látványosan javít a pirosságon, valamint az égető és viszkető érzést megszünteti. Amióta megvan ez a termék szinte tünetmentes vagyok, persze vannak napok, amikor belobban az ekcéma, de a krémnek köszönhetően szinte azonnal megszűnnek a feltörni készülő fájdalom. Előszeretettel használom szőrtelenítés után, hiszen borotválkozás után előfordult némi irritáció, de ez a testápoló segít a gyulladt szőrtüszőkön. A puha és hidratált bőr érzet nálam bőven kitart két napig, szóval az egész testemre nem használom minden nap. Összességében az Eucerin Atopi Control termékcsaládja azonnali enyhülést és megoldást nyújt az atópiás bőrbetegségben szenvedők tüneteire. Mindegyik krémet szívből tudom ajánlani. Szerintem a mostani helyzet mindenki bőrét (is) megviseli. Édesanyám az egészségügyben dolgozik és rengeteg kézfertőtlenítőt használnak. Küldtem be vele krémeket a kollégáinak és neki is természetesen adtam belőle, hiszen nagyon csúnyán (véresre) volt kiszáradva mindkét keze. Felváltva használja a krémeket, és olyan gyönyörű a bőre, mint korábban. Nagyon szépen köszönöm a trnd-nek és az Eucerinnek, hogy kipróbálhattam az Atopic Control termékeket, nagy segítség a családom és saját magam számára is. 

Nincsenek megjegyzések