Születésnapi kívánságlista | 2020

Kereken egy hét múlva újabb egy évvel leszek öregebb, és ennek apropójából gondoltam megosztom veletek az idei születésnapi kívánságlistám. Természetesen, ha csak azon múlna, akkor azt kívánnám, hogy álljon vissza a világ rendje, azt kívánnám, hogy legyen egy jobb és szebb világunk, mint volt.
De ez túlmutat rajtam, és most szükségem van nekem is arra, hogy kicsit elbújjak a valóság elől, és ábrándozzak. 


Az eredeti tervem azt volt, hogy idén is egy tetoválást ajándékozok magamnak vagyis kettőt. Sajnos bezárt a tetováló szalon, ahol szerettem volna csináltatni a tetoválásaimat, így most ez kimarad. 
Persze van egy pár tárgyi dolog, amelyre régóta vágyom, de egyelőre nem döntöttem el, hogy melyik produktummal lepjem meg magam. 


Imádom a cipőket! Lány létemre nincs sok darabom, sőt! Abban biztos vagyok, hogy cipővel meglepem magam, csak nem tudom eldönteni. hogy melyiket válasszam a fentiek közül. Egy Dr. Martens bakancsra ezer és egy éve vágyom, de még mindig sajnálok kiadni rá több tízezer forintot. Az Adidas a kedvenc cipőmárkám, megbízható és az ízlésemnek megfelelő cipőkkel rukkolnak elő. Ez a fekete tornacipő jelleg tavaly óta kísért. Szerintem ő lesz a befutó, de azért alszom még rá párat. A neon mániámat a Vans testesíti meg, és első látásra beleszerettem a képen szereplő neon rózsaszín cipőbe. Igazi nyári darab! És végül, de nem utolsó sorban szükségem van egy új tornacipőre. Ezt a halvány rózsaszín Converse-t néztem ki magamnak.


Ruhák tekintetében csak trikóra van szükségem, nemsokára itt a nyár és kellene pár  darab. Szeretem, ha lezser valami, szóval szeretnék vásárolni magamnak néhány sporttrikót. 
Ha már a sportnál tartunk régóta vágyom bokasúlyokra, illetve gumiszalagokra. Gumiszalagom van... egy darab, de szerintem nemsokára elszakad, szóval mindenképpen kell belőle tartalék. Nagyon szeretek saját testsúllyal is edzeni, de az igazi szenvedélyem a súlyok. Szóval néhány gyakorlatnál kellene egy kis extra kraft. 

Természetesen kozmetikumokból is van egy kisebb listám. A Notino oldalán láttam, hogy a Dove-nak megjelentek új illatai, ráadásul új formában. Egyelőre csak kétféle illatban találtam meg ezeket a tusolóolajokat, de ha leadok egy rendelést a webshopban, akkor valamelyik beteszem a virtuális kosárba. A Niveának is megjelentek új illatai, tusfürdőből pedig sosem elég. Mindkettő tavaszi-nyári illat, szóval szerintem aktuális a használatuk.  

Szerintem már tudjátok, hogy a hajápolás kiemelt fontosságú az életemben. Szeretek új samponokkal kísérletezni, és nagy volt az öröm, amikor megláttam a Notino weboldalán ezeket a szilárd samponokat. Nem emlékszem, hogy próbáltam már volna ezt a formulát, de valószínűleg az új kedvenc márkámnak a Love Beauty and Planet Volume and Bounty illatának adni fogok egy esélyt. Ha elfogyna a következő rendelésemig, akkor a Nature Box valamelyik sampon korongját fogok választani. 


Arcápolási termékek közül is kinéztem párat. Nemsokára leadok egy rendelést a Skinsmart weboldalán és a szokásos B-Bomb szérum mellé, az alábbi termékeket is be fogom tenni a kosaramba. A Geek & Gorgeous megjelent egy új retinolos szérumja, amelyet mindenképpen szeretnék kipróbálni. Egy ideje gyűjtöm az információkat a retinolról és úgy döntöttem, hogy lassan de biztosan elkezdem hozzászoktatni a bőrömet ehhez az összetevőhöz. 
A bőröm nagyon szereti a hialuronsavat, ezért a HA 5 Rich szérumot is szeretném a rutinomba építeni. Elfogyott a sminkalapom, most az The Ordinary márkát szeretném kipróbálni, sok jót olvastam róla, illetve a márkáról is. 


Ennyi lett volna az idei születésnapi kívánságlistám. Természetesen vannak olyan dolgok, amelyekre vágyom, és terveim. Remélem az idei tervekből megvalósul majd pár dolog, és nem a négy fal között leszünk az év hátralévő részében. Új élményekkel szeretnék gazdagodni.

Nincsenek megjegyzések