Manikűr | CND Vinylux Salmon Run

Nagyon vártam már a tavaszt, és ezzel együtt megkívántam az élénk színű lakkokat is. A kedvenc krémlakkjaim kétségkívül a CND márkától vannak. A mai posztban egy igazán tavaszias árnyalatot láthattok.


A CND Vinylux körömlakkokról már többször is esett szó a blogon, illetve az Instagram oldalamon is rengetegszer találkozhattok a márka lakkjaival. 

A Vinlyux lakkok üvege eltér a drogériás vonaltól, illetve a mennyisége is. Egy-egy üveg 15 ml lakkot tartalmaz. A kupak recés felületű, amelyet én igencsak kedvelek, mert meg tudom fogni, hogy nem csúszkál le róla az ujjam. A lekerekített végű ecsetek a kedvenceim, mert sokkal könnyebb velük a lakkozás. Szerencsére a márka ecsetei pont ilyenek, könnyen lehet velük lakkozni, egyenletesen terül a szín a köröm felületén. A Salmon Run azaz a lazacszín nevet viselő krémlakk, hű a nevéhez. Valóban egy kellemes tónusú élénk színről van szó, amelyre ha ránézek frissesség, megújulás jut az eszembe. Az árnyalat két rétegben fed, de valamiért úgy éreztem igényel egy harmadik vékonyabb réteget, szóval a képeken két közepesen vastag és egy vékony rétegben láthatjátok. A leírás szerint hét napig marad a körmökön, amely valóban igaz, mert amikor Vinylux lakkokkal festem ki a körmömet, akkor tudom, hogy bármennyi munka után is tökéletes marad a lakkozásom. 


Összességében egy csodás, színtelt árnyalatról van szó, amely két vastagabb rétegben is tökéletesen fed. Gyorsan szárad, fényesre, igazából nem igényel fedőlakkot, de én teszek rá, szintén a CND márkától. Ha kerestek egy üde tavaszi színt, amely tartós akkor ajánlom a Salmon Run árnyalatot, amely jelenleg akciós a weboldalon! 

Webshop: https://www.shop.naillounge.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/nail.lounge.hungary/
Instagram: https://www.instagram.com/cndnaillounge/

Nincsenek megjegyzések