Home Spa III. | Termékek, amelyeket túl lusták vagyunk használni

Rengeteg olyan termék van, amelyet valljunk be lusták vagyunk használni, pedig tudjuk jól, hogy mennyire jót tesz nem csak a testünknek egy-egy ilyen kozmetikum, hanem a lelkünknek is. A mai posztban összeszedtem néhány olyan produktumot, amelyet az emberek többsége nem használ, pedig nem csak feltölt, hanem ápol is. 

Édesanyámból kiindulva eszembe jutott, hogy vajon még hányan nem használnak fürdőgolyókat az esti relaxációhoz. Az egyik kedvenc spa termékem a fürdőgolyó, szinte mindegy milyen illatban, formában, színben kapható, én előszeretettel próbálom ki őket. Talán a kedvenceim azok, amelyek értékes olajakat és vajakat tartalmaznak. Ezek az ápoló összetevők beszívódnak a bőrömbe, míg áztatom a kádban magam egy jó könyv vagy egy sorozat társaságában. Miután kellően kiáztam, és a víz is kihűlt puha törölközővel lapogatom le magamról a vizet. A bőröm nem csak illatos, hanem táplált és puha tapintású. Emellett nagyon-nagyon feltölt ez a tevékenység. Kisimulnak, kipihentnek és nem elhanyagolható szempont, de vonzónak érzem magam. Szóval, ha csak el akarok bújni a világ elől, akkor engedek egy kád forró vizet magamnak, belemerülök az illatos fürdővízbe, és csak élvezem, hogy én vagyok egyedül, magammal.

A Johnson's babáknak való olajával még bő 13-14 évvel ezelőtt ismerkedtem meg. Egy akkori kolléganőm ajánlotta, hogy ő ezt használja testápolóként is, és mennyire jók borotválkozás után. Emlékszem aznap hazafelé az első utam egy drogériába vezetett és levettem a rózsaszín kupakos olajat. Nagyon sokféle módon lehet felhasználni, száraz bőrre kenve, vízbe csepegtetve, illetve vizes bőrön eloszlatva is maradéktalanul ápol. Jómagam nedves bőrön eldolgozva szeretem a legjobban használni, és várok 1-2 percet míg felitatom magamról a felesleges vizet. A bőröm elképesztően selymes lesz az olaj használata után, és visszafogott illatú. A borotválkozás után bőrirritációt megszünteti. Amikor utoljára használtam ezt a termékcsaládot még nem volt kapható a Johnson's Baby Cottontouch olaja, úgyhogy a következő rendelésemnél beteszem ezt a kosárba, és újra hódolni fogok ennek a testápolási szokásnak. Szerintem a testápolók használatát is szereti a nők többsége elódázni. Amit meg tudok érteni, hiszen nekem sincsen kedvem egy-egy fárasztó nap után még kenegetni magam, és megvárni míg beszívódik a termék. Néha nekem is vannak olyan napjaim, hogy azonnal bezuhannék az ágyba és fel sem kelnék másnap délig. Igazából mindenféle testápolót szeretek használni, illatban sem vagyok túl válogatós, elég sok mindent szeretek magamon. Viszont azt már észrevettem, hogy ha cuki a termék csomagolása akkor sokkal szívesebben nyúlok egy testápoló tégelyhez, ezért ki is néztem magamnak a Yope márka testvajait. Korábban már próbáltam tőlük tusfürdőt, és nagyon elégedett voltam, ezért biztosan bizalmat szavazok egy testvajnak, csak azt kell kitalálnom melyik illat legyen. Ha nem szerettek testápolót használni, akkor mindenképpen olyan tusfürdőt nézzetek, amely táplálja a bőrötöket, hiszen nem csak télen kell óvni a kiszáradástól. 

Nincsenek megjegyzések