Home Spa II. | Arcápolás

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy egy darabig még otthon kell maradnia az emberek többségének. Ahogy elnézem másokat, már mindenki túl van a tavaszi nagytakarításon, illetve a Húsvét is lezajlott. Itt az ideje, hogy magunkkal is foglalkozzunk. Úgy gondolom, hogy mindenki szorong valamilyen formában, de néha érdemes kicsit elvonatkoztatni a külvilágban zajló dolgokról, és igenis mindenki megérdemli a kényeztetést. Ezért a mai posztban pár arcmaszk került terítékre, hiszen nincs is jobb dolog az ápolt arcbőrnél. 


Ha emlékeim nem csalnak nagyjából öt évvel ezelőtt írtam először a koreai bőrápolásról. Akkor még nem gondoltam, hogy a koreai nyelv és kultúra szerves része lesz az életemnek, hiába vagyok Kelet-Ázsia rajongó már évtizedek óta. Több, mint egy éve belevágtam-e csodás nyelv tanulásába, és ha nem is testközelből, de viszonylag jól ismerem a koreai kultúrát. 
Szerencsére nem kell Dél-Koreáig mennünk vagy egyéb más webshopba, hiszen a Notino webshopban számtalan koreai maszk található megannyi márkától. A Missha az egyik kedvenc márkám, nem csak fátyolmaszkot próbáltam már tőlük, a Mizont pedig minden ázsiai bőrápolást kedvelő nő ismeri és szereti. Többféle maszk közül válogathatunk a Notino webshopjában, legyen szó hyaluronsavat tartalmazó maszkokról vagy gyulladás-csökkentő aloe veráról. 


Esetleg ha nem szeretitek a fátyolmaszkokat, akkor van pár tégelyes változat, amely jól működik. A Revolution nem csak sminkvonalon van jelen, hanem bőrápolásban is. A képen szereplő dinnyés maszkot biztosan meg fogom vásárolni a következő rendelésem alkalmával.
A L'oreal népszerű Pure Clay Detox Mask jelenleg akciós a webshopban, szóval most érdemes rá lecsapni. Korábban próbáltam már és valóban jól megtisztította az arcbőrömet. Hiába tartalmaz agyagot nem szárított, szóval csak jókat tudok róla mondani. Jómagam mindenféle kiszerelésű maszkot egy lapos ecset segítségével applikálom fel az arcomra. 


Ha nem csak az ápolt bőr és a kikapcsolódás fontos számotokra, hanem a csomagolás is, akkor tudom ajánlani nektek a Mad Beauty Disney kollekciós fátyolmaszkokat. Szintén a Notino webshopjából tudjátok őket megvásárolni. Mindegyik maszknak más hatása van, és más összetevővel rendelkezik. 

Nincsenek megjegyzések