Újratöltve | Bioderma Sensibio H2O micellás víz

A Bioderma ikonikussá vált micellás vizét nem kell bemutatnom senkinek. Tudjuk mindannyian, hogy a márka volt ennek a terméktípusnak az úttörője. Ma már nem nagyon van olyan kozmetikai brand, amely ne jött volna ki a saját verziójával. 
Mégis úgy gondoltam fontos írom erről a termékről egy bejegyzést, hiszen az egyik legstabilabb arcápolási kozmetikum a rutinomban. 


A Bioderma Sensibio H2O elvileg és gyakorlatilag is érzékeny bőrre lett kifejlesztve elsősorban, de a tapasztalatom alapján bármely bőrtípushoz kiválóan alkalmazható. Többféle kiszerelés közül választhatunk, egészen az óriás adagtól az utazóméretig, valamint pumpás és öntögetős adagolóval is megvásárolhatjuk.
Az arc megtisztítása mellett kiváló sminklemosó, akár önmagában használva, akár más lemosókkal kombinálva. Nálam sminkfüggő, hogy hogyan használom. Ha nem erős a smink, akkor bőven elég a H2O-val lemosni, ha erőteljesebb akkor egy olajos lemosóval kombinálom, és tökéletesen tiszta arcbőrt kapok végeredményül. Természetesen, ha nem viselek sminket is ezzel törlöm át az arcomat reggel és este, illetve ha délután sminkelek vagy megyek valahova, akkor is ezzel törlöm át az arcbőrömet. Fontos még róla tudni, hogy gyakorlatilag mindenmentes, tehát nincs benne alkohol, szappan és parfüm. Megszámolni sem tudom, hogy hány micellás vizet és annak verzióit próbáltam már ki, akár a Biodermától, akár más márkáktól, de mindig visszatértek a jól bevált Sensibio H2O-hoz. Persze, vannak micellás vizek, amelyek megközelítik a Bioderma vizének hatékonyságát, de mégis hiányzik belőlük az a plusz, amely ebben meg van. Egyszerűen tökéletes utána a bőröm, bármilyen évszakban, bármilyen időjárási körülmények között. Olyan stabil alapot ad az arcápolási rutinomnak, hogy nem tudom helyettesíteni semmivel. Általában a legnagyobb kiszerelést szoktam megvásárolni, mert az nagyon-nagyon hosszú hónapokra elegendő. 
Egyébként az egyik kedvenc termékcsaládom a Sensibio, még egyetlen egy termékükben sem csalódtam, pedig nincsen kifejezetten érzékeny bőröm. Szóval, ha van közületek olyan, aki még hezitál, ne tegye. Minden forintot megér ez a csoda. Nincsenek megjegyzések