Tavaszváró | Avon Encanto Charming kölni

Az Avon februári újdonságai között szerepel Encanto Charming kollekció, amelyet a tavaszi bársonyos napsütés, a frissen kinyílt virágok illata ihletett meg. 


A kollekció színvilága a rózsaszín és az arany kombinációja, amely számomra a bohókás eleganciát testesíti meg. Az üveg formája eltér a megszokott egyszerű megjelenéstől. Az üvege csodálatos, és nem csak azért mert a rózsaszín a kedvenc színem, hanem maga a forma és az aranyozott betűk teszik csajossá, ugyanakkor elegánssá a parfüm megjelenését.
A leírás szerint az alábbiak a főbb illatjegyek: édes ananász, lédús szeder, szantálfa
Bevallom őszintén ennyire jó illatra nem számítottam. Már az szórófejből szagolva is éreztem, hogy nagy kedvencem lesz és igazán hozzám fog passzolni az illat. Csuklómra fújva azonnal megcsapott a parfüm gyümölcsössége, mégis véltem benne felfedezni némi virágosságot is. Számomra ez egy elég intenzív illat, amely a nap végére szelídül ugyan, de még mindig erőteljesebb, mint néhány illatom. Az ananász nem érvényesül rajtam, de a szeder fanyarsága jól kivehető, illetve a szantálfa fűszeressége. Rajtam minden illat nagyon tartós, szóval nem biztos, hogy ebben az én véleményem mérvadó, de nekem nem kell felfrissítenem napközben az illatotÖsszességében az egyik legcsodálatosabb és legjobban megkomponált illat a márkától. Az Encanto  Charming a tavasz szerelmeseinek egy tökéletes illat lehet, akár hétköznapokra, akár randizós estékre. Akik szeretik a gyümölcsös-virágos illatjegyeket, az tegyenek egy próbát ezzel az illattal. 

Nincsenek megjegyzések