Kívánságlista | Hajformázók

Akik ismernek tudják, hogy mennyire hadilábon állok azzal, hogy valami kreatívat hozzak ki a hajamból. Általában ki van engedve vagy össze van fogva. És ennyi. Azt valahogy sosem tudom felmérni, hogy milyen frizurák állnának jól. A mai bejegyzésben összeszedtem többek között pár Remington hajformázót, persze csak az egyszerűségnél maradva továbbra is.Jelenleg is egy Remington hajvasalót használok, biztos ismeritek azt a fésűs fajtát. Nagyon szeretem, mert egyszerű használni, és szépen kiegyenesíti a hajat. De nem „égeti” össze annyira a hajszálakat, mint lapos hajvasalók. Ezáltal természetesebb is a végeredmény. Igazából elég régóta megvan, és félek attól, hogy esetleg tönkre megy, úgyhogy elkezdtem utánpótlás után nézni. 
Az egyik választásom a Remington Shine Therapy S8500 hajvasalóra esett, amely leírásában az szerepel, hogy a kerámia lap át van itatva E-vitaminnal és keratinnal, így nem sérül annyira a haj használat közben. Természetesen LED-kijelzős, illetve ami miatt még szimpatikus lett, hogy automatikusan kikapcsol, ha nincs használva. 
A másik készülék a Philipstől van, amellyel nem csak egyenes hajat tudunk készíteni, hanem lágy hullámokat is. Nagyon tetszenek másokon a hullámos hajak, de amikor én próbálkozom vele nem olyan a végeredmény, amit látni szeretnék. Hátha egy ilyen 2 az 1-ben hajformázóval könnyebb dolgom lenne. 


Ha loknik, akkor nekem elsősorban a nagyok tetszenek. A Pearl Pro Curlnek megvan a kis testvére, amelynek sokkal vékonyabb a hajsütő része. Egyébként nagyon szeretem, ezért is lenne kedvem kipróbálni a nagyobb változatát, hogy loknikat készíthessek vele.
A leírás alapján azonnal szimpatikussá vált a Remington PROluxe CI91X1 hajformázója. Szabályozható a hőmérséklete, LED-kijelzős, és kikapcsol, ha érzékeli, hogy nincs használatban. A vastagsága ideálisnak tűnik azokhoz a loknikhoz, amelyekre vágyom. Ráadásul most ingyenes kiszállítás van rá a Notino webshopjában! 
A PROluxe CI9132 készülék hasonló tulajdonságokkal bír, de ennek van ilyen csíptető része, amellyel könnyen oda lehet fogni a hajat, és nem kell attól félni, hogy megég az ujjunk. 

Ez lett volna az én hajformázós kívánságlistám. Nem lett túl hosszú, de én már annak is örülnék, ha valóban szép nagy loknikat tudnék készíteni magamnak valamelyikkel. Ha van tippetek milyen hajformázót érdemes kipróbálni írjátok meg kommenteben. 

Nincsenek megjegyzések