Gyertyák tavasszal is

Az ismeretségi körömben a legtöbben ősszel és télen használnak gyertyákat, valahogy a tavaszi-nyári időszak valamiért kimarad. Amikor jó idő van nálam ez változó, van amikor égetek gyertyákat van, amikor nem, ez függ az adott szezon kínálatától is. 
A mai posztban összeszedtem pár gyertyát, amelyeket a közelgő jó időre való tekintettel szeretnék ajánlani nektek.


A szójaviasz gyertya használata manapság igencsak népszerű, hiszen nem csak környezetbarát, de tovább ég és természetes alapanyagból készül. A DW Home gyertyái szójaviaszból készült gyertyái közül is rengeteg tavaszi illattal találkozhatunk, mint például a Hyacinth Bloom, amely friss-virágos illatkategóriába tartozik. A márkánál több kiszerelés is elérhető, a képen szereplő 274 gr-os és 33 óra égés időt ígér. Aki a nyarat várja, azoknak a Peppered Citrus lehet a megfelelő választás, amely gyümölcsösségének segítségével igazi trópusi hangulatot teremthetünk otthon.

A méhviasz gyertya tulajdonságai hasonlóak a szójaviasz gyertyákéhoz, szintén környezetbarát, és elvileg képes megkötni a pollent a levegőben. A Sweet Woods gyertyái közül szemezgettem, hiszen a csomagolás igencsak mutatós, hiába a minimalista stílus, de a tejes üvegre emlékeztető forma nagyon tetszetős. Rengeteg illat közül válogathatunk, legyen tél vagy nyár, mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. 


Gyertya. Számomra mindig is relaxáló jelleggel bírt, hiszen belemerülve a táncoló lángba elvesztettem az időérzékemet. Mindig is varázslatosnak gondoltam, ahogy felszállt a füst, amikor elfújtam a lángot miközben a füst és a gyertya illata keveredik még pár pillanatig a szobában, majd végleg elszáll. Emellett a kiválasztott illat hol megnyugtat, hol reményt ad, hol pedig csak segít elmerülni egy jó könyv világában. Az aromáknak nagyon fontos szerepe van az életünkben, hiszen ez alapján választjuk ki a párunkat is. Tehát egy megfelelő illat választása befolyással lehet az életünkre is. 

Nincsenek megjegyzések