X Beauty Group CND Vinylux Lavender Lace (#216)

Lassan, de biztosan beköszönt a tavasz, amelyet szerintem már mindannyian nagyon várunk. Én február környékén már elkezdem hordani az tavaszias árnyalatú lakkokat. A posztban szereplő X Beauty Group CND Vinylux egy kellemes árnyalat, amelynek segítségével tavaszi hangulatba kerülhetünk, mindegy milyen hideg van még odakint. 


Nagyon szeretem a márka Vinylux kiadású lakkjait, eddig még sosem csalódtam egyikben sem. Az kupak és az ecset kialakítása nagyon kényelmes számomra, precízen tudok vele lakkozni. A krémlakkok többsége egy rétegben is fed, de a megszokás miatt mindig két réteg lakkot kenek fel minden esetben. 
a Lavender Lace  egy csodás pasztell lila árnyalat, amelyet a gyöngyházfény tesz különlegessé. Ami abszolút pozitívum volt, hogy két rétegben is tökéletesen fed, pedig a tapasztalataim alapján az ilyen halvány színeket minimum három rétegben kellett felkenjem a tökéletes fedésért. Fényesre szárad pár percen belül, fedőlakkot igazából a megszokás miatt szoktam felkenni. A CND Vinylux általános jellemzői, hogy körömbarát lakkok, nem kell a körmöt előkészíteni a használatuk előtt (bufferelés, reszelés), ezáltal nem vékonyodik el a köröm. Hét napon át tartó tartósságot ígér, amelyet be is tart. A legtartósabb lakkjaim mint a márkától vannak. Ápoló összetevőket tartalmaz, mint például keratint, E-vitamint, és jojobaolajat, amely erősíti a körmöket. Nyolc perc alatt koppanósra szárad. Nem tartalmaz a hét káros összetevő közül egyet sem. Használat előtt érdemes alaposan összerázni az üveget, hogy az összetevők megfelelően elkeveredjenek. 


Összességében megint azt kaptam, amit a márkától vártam. Könnyű felvitel a lekerekített ecset segítségével. Az árnyalat pigmentált, két rétegben már tökéletesen fed. A szín kellemes, igazán tavaszias darab. Gyorsan szárad, fényesre. Valóban tartós, a CND lakkokban bármilyen házimunkát el lehet végezni, biztos vagyok benne, hogy nem kopik vagy pattan le belőle egy darab sem. 
További információért látogassatok el a márka hivatalos weboldalára.

Nincsenek megjegyzések