Intim ápolás | Lactacyd Precious Oil intim lemosó

Az intim ápolásról még mindig elég megosztóak a vélemények és a tapasztalatok. Jómagam arra szavazok, hogy minden nap használjak valamilyen lemosót. Eddig a krém és a gél változatokat próbáltam, míg rá nem akadtam a Notino webshopjában a Lactayd Precious Oil gyengéden tisztító intim olajos lemosójára. 

Nem emlékszem, hogy használtam-e már Lactacyd intim lemosót, de a márkát jól ismerem a reklámok által. 
Az olaj formulákat az utóbbi időben jobban preferálom, mint bármi mást. Szinte biztos voltam benne, hogy nem fogok mellélőni ezzel a termékkel.
A lemosó egy papírdobozban érkezik, amelyen információk és a használati utasítás olvasható. Az üveg műanyag, átlátszó. Már a végét járja a termék, és még mindig nem horpadt be a tubus, nem jött le a címke, szóval egy jó minőségű csomagolásról van szó. 
Az kupakja szűkített, könnyű tenyérbe adagolni vele a lemosót. Azt hittem, hogy lemosás után érzeni fogok valami olajos réteget, de ez nincs így. Sőt sokkal tisztábbnak, és frissnek érzem magam az érzékeny területeken. A szőrtelenítés után is ezt használom, hogy megelőzzem vele az esetleges kipirosodást. Sokkal ápoltabbnak és komfortosabban érzem magam, mint a géles vagy a krémes állagú lemosókhoz viszonyítva. Összességében, ha ti is külön lemosóval ápoljátok az intim területeket, akkor ajánlom a Lactacyd Precious Oil-t. Illatmentes, a formulája tökéletes, nem hagy maga után olajos érzetet. Friss és ápolt érzést biztosít. 

Nincsenek megjegyzések