Újdonság a polcomon | X Beauty Group CND SPA Gardenia Woods lotion teszt

Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy a X Beauty Group CND SPA vonala a köztudatban nem annyira van jelen, mint a körömlakkjaik. Nekem ez már a második SPA testápolóm, és már az első használatot követően a szívembe lopta magát. Lássuk, miért is kedvelem annyira. 


Szeretem, amikor egy márka gondol arra, hogy ne csak nagy kiszerelésben lehessen elérni a termékeit, hanem figyel azokra is akik utaznak vagy szeretnek előbb kipróbálni dolgokat, mielőtt nagyobb összeget fektetnek be a teljes kiszerelésbe. 
A csomagolás praktikus nem csak a mérete, hanem a kiszerelése miatt is. A kűlcsín elegáns, nekem nagyon tetszenek a CND SPA vonal címkéit. Az adagolása egyszerű, a kupak biztosan zár. A krém kézáplóként, testápolóként, valamint lábkrémként is használható. A termék állaga sűrű, de nagyon könnyen beszívódó, azonnal bársonyos, és hidratált érzetet hagy maga után. A Gardenia Woods illata elképesztően csodálatos! A jázmin és a gardénia csodás virágillatával vonja be a bőrt, hosszan és intenzíven. Parfüm sem kell a használata mellé, és nem azért mert ne passzolna hozzá más illat, de vétek elnyomni ezt a virágos, nőies aromát. 


Összességében az hamar a kedvenc mindenes krémemmé nőtte ki magát a CND SPA vonala. Nem csak csodás illatokkal találkozhatunk, hanem tökéletesen hidratált bőrrel is napi szintű használat mellett. Nem kell belőle túl sok, így ez a 59 ml-es kiszerelés is sokáig elegendő. A CND SPA termékcsaládját keressétek a webáruházban vagy látogassatok el az üzletbe. 

Nincsenek megjegyzések