2019 | Novemberi smink kedvencek

Az utóbbi hónapokban elég sok újdonságot próbáltam ki dekorkozmetikumok terén. A mai bejegyzésben a - rúzsok kivételével -, az utóbbi időszak kedvenc sminktermékit osztom meg veletek. 


A Stila palettáról nagyon-nagyon régen volt teszt, még egy blogger nyereményjátékán nyertem. Az utóbbi időkben, ha nem is napi szinten, de heti egy-két alkalommal előkerült ez a paletta. A barnás matt árnyalatait előszeretettel használom a mélyítővonal kiemelésére.
Az abszolút szerelem, és évek óta vágytam rá, mire Katy volt olyan kedves és átadta nekem a Kat Von D Shade & Light palettáját. Biztos tudjátok, hogy csupa matt színekből álló paletta. Lesz róla teszt, mert muszáj róla írnom, de akinek még kétségei vannak, az vegye meg magának karácsonyra, mert nem fogja megbánni. A Makeup Obsession márka termékeiről már többször találkozhattatok a blogon, és azt kell mondjam, hogy hamar megszerettem. Mindennap használom a Fit Fix fixáló sprayt, illetve a All Blur primerjét. Ezekről a dekorkozmetikumokról már írtam korábban tesztet, ezeket el tudjátok olvasni az oldalon. A későbbiekben szeretnék a MO-től majd szemrevaló termékeket  vagy rúzsokat is kipróbálni, mert ár-érték arányban kiváló. 
Újravettem a Bioderma Photoderm Nude Touch nyáron megjelent újdonságát, amely folyékony púderként funkciónál, de egy nagyon jó fedésű BB krémmel egyenlő. 
Szükségem van világosító cseppre az egyik alapozómhoz, és a Revolution PRO pigmentcseppével tökéletesen elégedett vagyok. Nem változtatja meg az alapozó állagát, és tökéletes árnyalatú alapozót tudok vele magamnak kikeverni. 


Ha púder, akkor csakis IsaDora. Ez a második tégelyem, és mint látható már leértem az aljára. Csak azért nem ezt veszem újra, mert kíváncsi vagyok az új púderekre. 
A Loose Setting Powder Glow highlightere csodálatos! Ha highlighter akkor csakis ez, pedig rengeteg ilyen típusú sminktermékem van, de a Glow elképesztő. Tartós, természetes és ragyogó. 
Szerintem korábban volt már az Physicians formula ikonikos Butter Bronzerje kedvencek között, és azóta is stabilan tartja magát. 


Rengeteg szemrevaló újdonságot próbáltam ki az ősz folyamán. Ha biztosra akarok menni, és szép pillákat akarok, akkor az IsaDora Stretch lash vagy a RevitaLash spiráljához nyúlok. Mindkettő viszonylag drága, de minden fillért megér. 
Szemöldökre való kedvenceim közül az IsaDora szemöldökfilce és szemceruzája is egyaránt a kedvencem lett nagyon rövid idő alatt. Könnyű és precízen meg tudom velük csinálni a szemöldökömet. Ha fixálás akkor az Avon múlthavi újdonsága az új kedvencem, a szőke hajhoz/szemöldökhöz való Blonde árnyalatú fixálót használom töretlenül. Szép a színe, és tökéletesen helyén tartja a szálakat. Otthonra pedig a RevitaLash szemöldök spirálját használom. Színez, de természetes módon, ráadásul beton biztosan fixál is. 

Nincsenek megjegyzések