Újdonság Dél-Koreából | Fau Sütőtökös hámlasztó krém

A FAU márkáról írtam korábban egy posztban, amelyet ITT el tudtok olvasni. Akár lehetne annak a cikknek is a jelenlegi a folytatása, amelyben egy nagyon kíméletes, szintén sütőtök alapú arckrémről lesz szó a Shiny Pumpkin Peel Care Creamről.


A csomagolásról ejtenék egy pár szót. A tégely egy narancssárga színű, nagyon egyszerű mintázatú, ahogy a tégely is. Viszont nagyon tetszik a termék kupakja, amelybe a márka emblémája van „belegravírozva”. Szóval, amilyen egyszerűnek tűnik, annyira elegáns a tégely. 
A kupakon kívül egy műanyag védő is található benne. Egyébként ezt a megoldást jobban kedvelem, mint a zárófóliát. A krém kémiai hámlasztó, amely AHA BHA  és PHA savat, illetve korábban említettem, hogy sütőtökkivonatot tartalmaz, amely gyengéden hámlaszt, és hidratálja is a bőrt. Elsősorban kombinált és problémás bőrre érdemes használni. Kíméletesen és hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, valamint fokozza a bőr vízmegkötő képességét. Gyulladáscsökkentős és bőrnyugatató hatású. Nem tartalmaz alkoholt, parabént és kőolajszármazékokat.
Korábban fizikai bőrradírokat használtam, és óvatosan figyeltem a kémiai hámlasztókat használó bloggereket vagy youtubereket. Az Amarantin webshopnak köszönhetően kipróbálhattam miért is jó kémiai hámlasztást csinálni. A leírás szerint érdemes hozzászoktatni a bőrt, ha korábban nem használtunk kémiai hámlasztókat. Illetve ha már megszokta a bőrünk vagy alapból beletartozik a bőrápolási rutinunkban akkor érdemes heti 2-3 alkalommal használni a krémet. 
A leírásban is éjszakai használat szerepel, így én is megtisztított bőrre vittem fel spatulával belenyúlva a krémből az arcomra. Ami először szembetűnt az az illata. Nagyon kellemes, édeskés, nem tolakodó illat. Zárójelben megjegyzem, hogy szívesen használnék ilyen illatú testápolót egyébként. 
A krém állaga sűrű, selymes, nagyon könnyű eldolgozni a bőrön. Nem szívódik be azonnal, sőt elég sokáig érzek egy kellemesnek mondható halvány réteget, amely másnap reggel teljesen felszívódik, és elképesztően puha tapintású bőrt eredményez. És ezt már az első használatot követően éreztem. Most már hosszú hónapok óta használom a FAU Shiny Pumpkin Peel Care Creamjét, és elmondhatom, hogy nagyon jó érzés tükörbe nézni. Egységes a bőrképem, a mitesszerek nem tűntek el teljesen, de halványodtak sokat, a pattanások után maradt foltokon és egyenetlenségeken is nagyon sokat javított. A bőröm továbbra is nagyon puha tapintású. Természetesen fényvédőt használok a hámlasztó mellé. 


Összességében nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam arra milyen egy dél-koreai márka kémiai hámlasztó krémjét használni. A termék leírásban szereplő ígéreteket valóban tudja ez a kozmetikum. Már első használatot követően a bőröm puha tapintású volt, és azóta is az. A foltok halványabbak sokkal, valamint a bőröm összképe is rengeteget javult, már-már emlékeztet arra az időszakra, amely a hormonkezelések előtt volt: egységes nagyon-nagyon minimális bőrhibával. 

Ha ki akarjátok próbálni a kémiai hámlasztást vagy újdonságot kerestek, akkor a FAU Shiny Pumpkin Peel Care Creamet ajánlom. 

Nincsenek megjegyzések