Újdonság Dél-Koreából | Fau Sütőtökös ampulla C-vitaminnal

A C-vitamin, mint összetevő néhány éve jelentek meg a bőrápolásban, és mára már szinte minden márka magáénak tudhat C-vitamint tartalmazó terméket. A hatalmas választéknak köszönhetően nehezebb kiszűrni a hatékony kozmetikumokat. Mivel én is rengeteg olyan C-vitamint tartalmazó terméket próbáltam, amely nem volt hatásos, így le is mondtam arról, hogy találok magamnak egy hatékony C-vitaminos készítményt. Szerencsére az Amarantin webshopnak hála megtört a jég, és én is megismerhettem, miért is olyan szuper, ha az előbb emlegetett összetevő szerepel a napi arcápolási rutinunkban. 


Mielőtt rátérnék az ampullák hatékonyságára, egy pár mondatban bemutatnám a márkát. A FAU egy dél-koreai márka, amely orvosi és spa intézményeknek készített kozmetikumokat eleinte, de mára mindenki számára elérhetővé tették a termékeiket. Készítményeikkel próbálnak megoldást nyújtani az összes bőrproblémára. 

A Shiny Pumpkin Ampullák különlegessége abban rejlik, hogy összetevői között nem csak C-vitamin található. Alapja a sütőtök, amely gazdag vitaminokban, ásványokban és Omega zsírsavakban és A-vitaminban. Ez egy olyan fajta összetevő, amely segít megőrizni a bőr sima texturáját és rugalmasságát. Az ampullák továbbá tartalmazzák még a mostanában nagy népszerűségnek örvendő Niacinamide-ot, amely segít egyenletessé varázsolni a bőrt, azaz fehérítő hatása van. Az ampullák az alábbi összetevőkből állnak: sütőtök-kivonat, aminosavak, allantoin, lecithin, borsó fehérje, sheavaj, olívaolaj, hialuronsav.
A termékleírás szerint a bőrt ragyogóbbá és egyenletessé varázsolja, kisimítja az apró ráncokat. A belbecs mellé a külcsín is nagy hangsúlyt kapott, de ez a koreai márkák többségére jellemző, hogy a csomagolás kinézete és praktikussága is ügyelnek. A doboz 5x10 ml-es ampullákat rejt, amelyek tárolás szempontjából a legjobb megoldás, amelyet valaha láttam. Természetesen, mint minden C-vitamint tartalmazó termék a hűtőben tárolandó. Mivel az ampullák kicsit, így mire a végére érünk biztosan nem oxidálódnak.  
Az adagolása a pipettás kiszerelésnek köszönhetően igen egyszerű, elég pár csepp a gélszerű szérumból, és körkörös mozdulatokkal már lehet is eldolgozni az arc bőrébe. Tonikozás után szoktam használni, majd utána felviszem a folthalványító szérumomat, egy kevés hidratáló krémet és végül a fényvédőt. Az első egy hétben már észrevettem, hogy sokkal halványabbak a pattanás után maradt hegeim, illetve a kialakulni készülő pattanásokat is elmulasztotta. A bőröm sokkal egységesebbnek, és szebbnek tűnik, mióta ez a termék szerepel a rutinomban. Nem igazán vannak ráncaim, de jó érzés tudni, hogy a kozmetikumnak köszönhetően tovább megőrizhetem arcom „ráncmentességét”. Az illata nagyon halovány, édeskés, igazán kellemes. 


Összességében egy meglepően jó C-vitamint (is) tartalmazó kozmetikumhoz volt szerencsém, amely bebizonyította, hogy igenis létezik hatékony C-vitamin az én bőröm számára is. Az ampullák kiszerelésre a valaha legjobb megoldás, amellyel találkoztam. A termék hatékonysága számomra kellemes csalódás volt, hiszen valóban betartja az ígérteket. Szebb és egységesebb bőrt ad, és kiváló folthalványító. 

A Fau Shiny Pumpkin Ampulláit keressétek az Amarantin webshopjában. Jelenleg akciós áron kapható! 

Nincsenek megjegyzések