Teszt | Bioderma Atoderm gél tusfürdő

Többször írtam már tusfürdőkről a blogon, és előszeretettel váltogatom őket. Nem gondoltam volna, hogy eljön valaha az a pont, hogy ha csak ezt az egy tusfürdőt használhatnám életem végéig is boldog lennék vele. Hát eljött! Még pedig a Bioderma Atoderm tusfürdője „személyében”. 


Nem sok elvárásom van egy tusfürdővel szemben, legyen jó illata, lehetőleg az tartós legyen a bőrön, és ne irritáljon. Se több, se kevesebb. Miután először kipróbáltam a Bioderma Atoderm tusfürdőjét, akkor rájöttem, hogy miért kéne csak ennyivel megelégednem? 
Mielőtt kifejteném, hogy miért lett a rajongásom tárgya a termék, muszáj pár szóban megemlítenem a kiszerelést. Szerintem nem voltam túl szerencsés, mert annyira erősen pattant rá a kupak, hogy nem tudtam felpattintani, hanem konkrétan lejött az egész egyben, így viszonylag nagy nyíláson folyt ki a termék. Hiába raktam vissza a kupakot a tubus szájára, újra és újra lejött az egész egyben. Egyébként nincsen bajom ezekkel a kiszerelésekkel, de most valamiért nem működött. Ettől függetlenül ez nem von le termék értékéből. 
A tusfürdő gél állagú, és már az első használatnál éreztem, hogy ez nem a szokásos gél formula. Olyan krémes, és puha habja van, nem tudom mihez hasonlítani. Próbáltam már high end és olcsó tusfürdőket, mindenféle állagot, kiszerelést, tényleg mindent. De soha egyik sem okozott valódi élményt a tusolás. Tökéletesen hidratál, és törölközés után olyan bársonyos a bőröm, hogy vetekszik a jó minőségű testvajak hatásával. A parfüm az utolsó helyen szerepel a listán, szóval nincsen túl intenzív aromája, sőt ami van is semleges, de annyira jól működik a testem illatával, hogy ha ezt lehetne kapni parfümbe, locsolnám magamra. A hidratált bőr a következő fürdésig garantált. Összességében tényleg nem tudok enélkül a tusfürdő nélkül létezni. Igaz, hogy nincsen extrém száraz bőröm, de soha ilyen módon nem hidratált még tusfürdő. Nagyon kevés kell belőle, a habja krémes és egyszerűen jó érzés, hogy végig „dörzsölhetem” vele magam. Az illatáért teljesen oda vagyok. Hosszú távú használat mellett semmilyen bőrirritációt nem okozott, de ugye ez a termékcsalád az irritált bőrre lett kifejlesztve. Lehet, hogy az ára egy kicsit borsos, de megér minden egyes forintot. 

A Bioderma Atoderm termékcsaládját megtaláljátok a Notino webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések