Sminktermék | Makeup Obsession All A Blur primer teszt

Nálam elképzelhetetlen a smink primer nélkül, amely nem csak tartóssá teszi a make-upot, hanem egységesíti a bőrt, így sokkal szebben terül rajta az alapozó. A primerek tekintetében még nem találtam meg a tökéleteset, így előszeretettel próbálok ki különböző márkákat és kiszereléseket. A Makeup Obsessionnel már találkozhattatok a blogon, és eddig elégedett voltam a dekorkozmetikumaikkal, ezért is esett a választásom az All A Blur sminkalapjára. 


Amit keresek egy primerben, hogy egységesítse a bőrömet alapozás előtt, valamint ha nyújt egy kis plusz hidratálást az mindig külön öröm. Az All A Blur primer a leírás szerint tökéletesen kisimítja az arcbőrt, és garantálja a smink hosszabb tartósságát. Továbbá kitölti a pórusokat és a ráncokat. 
A használata nem túl bonyolult egy nagyobb borsónyi mennyiséget szoktam eloszlatni a már megtisztított, és hidratált bőrömre. Miután felkentem a primert még várni szoktam pár percet, hogy beszívódjon a bőrömre, majd utána elkezdem rá felvinni az alapozót. 
Jelenleg kétféle alapozót használok, és mindkettő folyékony állagú, szóval viszonyítási alapom nincs túl sok, de mindkét termék szépen terül a bőrömön. A primer valóban kitölti a pórusokat, mert az orrom és környéke tökéletesen sima. A sminkem is sokkal jobban bírja a strapát, főleg edzés napokon. Bőven marad alapozó az arcomon lemosáskor, de látom, amikor a tükörbe nézek, hogy fenn maradt minden a helyén. 
Amit ki kellett tapasztaljak az megfelelő mennyiség eltalálása volt, ha túl sokat vittem fel, akkor csípte a bőrömet, erre érdemes odafigyelni. Egyébként nincs illata, de az összetevői között sem szerepel parfüm. Amiről még érdemes szót említeni az az állaga. Olyan mint egy egyszerű hidratáló krém. A primer színe fehér, amely természetesen nem látszódik meg a bőrön. Összességében elégedett vagyok a Makeup Obsession sminkalapjával, mert betartja, amelyet ígér. A sminkem tartós, a pórusokat kitölti, ezáltal az alapozó is nagyon szépen mutat az arcomon. Ráadásul illatmentes. Hosszú távú használat mellett semmilyen irritációt nem okozott. A csomagolása végtelenül egyszerű, és a kis csőrön át könnyen adagolható a termék. Ha egy megbízható illatmentes primert kerestek akkor ajánlom az All A Blurt

A Makeup Obsession All A Blur sminkalapját a Notino webshopjából vásároltam 2 250 forintos áron. A tubus 28 ml terméket tartalmaz. A márka termékei vegának. 

Nincsenek megjegyzések