Októberi újdonság | Avon Soft Musk Delice Fleur de Chocolat

Októberi újdonságok között kapott helyett az Avon új illata a Fleur de Chocolat. Azonnal felkaptam a fejem a csokoládé szóra, és kíváncsian vegyes izgalommal vártam, hogy még is milyen elbűvölő aromát sikerült a márka csapatának alkotnia. 


Főbb illatjegyek

Fejillat: friss kivi, mandarin, grépfrút
Szívillat: csokoládévirág, rózsafa, gyöngyvirág
Alapillat: vanília, pézsma, kasmír 
A leírást olvasva tökéletesen megfelelt az ízlésemnek, hiszen a csokoládé mellett a mandarin és a vanília is helyett kapott az illatjegyek között. Nagyon vágytam egy könnyed hétköznapi őszi-téli illatra, és reménykedtem benne, hogy ez az újdonság megfog felelni az elvárásaimnak. Mielőtt részletesen elmerülnék az illatorgiában, muszáj a csomagolásról is ejtenem pár szót. A doboz nekem nagyon tetszik, abszolút harmóniában van az illatvilággal. Az üveg ugyan nem túl feltűnő, de matt hatás egyedivé teszi a megjelenést. 
Szerintem nagyon izgalmas illatokat sikerült egymással kombinálni, amely végeredményben egy igazi bekuckózós nőies EDT-ben teljesedett ki. Első fújásra rajtam a pézsma jelenik meg, amely valóban nőiessé teszi a parfümöt, jóval később bukkan fel a csokoládé, de az nagyon tartósan megmarad rajtam. Van egy enyhe citrusosság a mandarin és a grépfrút végett, amely fel-fel sejlik a bőrömön órákkal később. Valamelyest szelídít az alap illatokon, hiszen a vanília és a csokoládé is telt aroma. A tartósságával is tökéletesen elégedett vagyok, halványan ugyan, de a nap végén is lehet érezni rajtam az étcsokoládévá szelídült, kicsit fűszeres illatot. 


Összességében pont azt kaptam a parfümtől, amelyet elvártam kipróbálás előtt. Tökéletes őszi-téli hétköznapi illat számomra, amelyet nem pusztán csak a csokoládé tesz ki, hanem a vanília édes aromája, a pézsma nőies fűszeressége és a citrusok egyvelege teszi rajtam teljessé. Tartós, és kellemes nem túl tolakodó parfümöt sikerült az Avon csapatának megalkotnia. 

Amennyiben egy nem túl erős, mégis kuckózós illatot kerestek, akkor szívből tudom ajánlani az Avon Soft Musk Delice Fleur de Chocolat EDT-jét. 

Nincsenek megjegyzések