2019 | Parfüm kívánságlista

Amint beköszönt az ősz, kinyílik előttem az illatvilág. Nyáron nem szeretem terhelni magam parfümökkel, még akkor sem, ha egy nyári könnyed illatról van szó. Talán azért sem, mert a kedvenc illataim mind az őszhöz és a télhez köthetőek. Ebben az évszakban aktívan figyelek arra, hogy milyen újdonságokkal jönnek ki a márkák. Ennek apropójából született meg a poszt, és a 2019-es őszi parfüm kívánságlistáról

A high end márkák közül abszolút a Paco Rabanne a befutó nálam, és nem feltétlen csak, azért mert nagyon jó EDT-ket készítenének, hanem a megjelenés, és amit közvetít, sugároz magából a brand közel áll a személyiségemhez. Ezért meg dobbant a szívem, amikor megláttam, hogy egy rózsaszín „gyémánt”üvegben érkezik a következő illat, a Lady Million Empire! A leírás szerint az aromáját a siker érzése inspirálta. Virágos-gyümölcsös chype illat, amelyben a konyak akkordjai dominálnak, ehhez társul a mangólia, a narancsfa virág, és a mirbella szilva, a földiességét a pacsuli adja. Igazán izgalmas illatvilágnak tűnik, és szerintem pont tökéletes az őszi időszakra. 


A Lancome, megmondom őszintén eddig hidegen hagyott, egészen az Idole megjelenéséig. Nem csak az üveg karcsú formája tetszett meg, hanem a leírás is, miszerint a fejjegy a bergamott édes aromájával kezd, majd a szív illatban a rózsa és a jázmin kapott helyet, a alapillatban megtalálható az egyik kedvenc illatom a vanília, továbbá a pacsuli és a cédrus egészíti ki. Ezek összessége pedig egy virágos illatkategóriába emelik a Lancome Idole-t. 

Nem volt tudatos, hogy csupa rózsaszín parfümöket válasszak, de azt hiszem ezt vonzza a szemem, és mint tudjátok a kedvenc színem. Ami rózsaszín rossz nem lehet szerintem. Az Armani Sky di Gioia EDP már a megjelenése óta birizgálja a fantáziámat, és nem csak az egyszerű, kissé kislányoknak való külseje miatt, hanem ez egyszerűsége végett. Virágos-gyümölcsös illat fás akkordokkal. Fejjegyben a körte és a licsi jelenik meg, szívjegye a rózsa és a rózsaszín bazsarózsa, alapillat pedig a cédrus a fehér pézsma és a szeder. Ezek összessége pedig elképesztő illatorgiát alkotnak együtt, amely minden évszakban megállja a helyét számomra. Volt szerencsém megszagolni, és abszolút magaménak érzem ezt az EDP-t, ezért is került fel a kívánságlistámra.

 Szeretném figyelmetekbe ajánlani a Notino webshopjában hamarosan Black Friday lesz! Legyetek résen, mert idén is szuper akciókra számíthattok! 

Nincsenek megjegyzések