Újdonság a polcomon | Revoluton Pro ajakradír

Számtalan posztban előkerült már, hogy nekem mennyire fontos az ajkaim ápolása. Nem csak ajakírt használok rendszeresen, hanem ajakradírokat is. „Jó” blogger lévén szeretek kísérletezni kozmetikumokkal, ezért elérkezettnek láttam az időt arra, hogy új ajakpeelinget próbáljak ki a már bevált helyett. Így esett a választásom a Revoluton Pro Lip Scrub szájpeelingjére. 


A csomagolást elsőre nagyon praktikusnak gondoltam. A ceruza kialakításának köszönhetően nem kell belenyúlkálni, így nem lesz az egész ujjam cukros. Egyébként termék tekerős megoldást kapott, így, ha elkopik a hegye, akkor csak ki kell tekerni a többi részét. 
Az illata semmi különleges, enyhén mentol, de ez használat közben semmilyen szinten nem érvényesül. Először azt hittem lesz egy enyhe vérbőség fokozó hatása, amely által az ajkam pár perc erejéig teltebbnek tűnik majd. De ez sajnos nincs így. A cukor szemcsék nagyon-nagyon aprók, szinte alig bizsergetik az ajkamat, ezért a megszokott mennyiségénél jóval többet kell használnom, hogy úgy érezzem ér is valamit. Igazából az egész olyan, mint egy ajakápoló megszórva cukor szemcsékkel. Maga a krém belőle valóban ápolja az ajkakat, a cukrot radírozás után nyugodtan le lehet nyalni az ajkakról. Összességében semleges érzéseket váltott ki belőlem a Revoluton Pro ajakpeelingje. Igazából végzi a dolgát, ha nem is alaposan, de segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, és a rúzs is jobban mutat az ajkaimon. De az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nincsen extrém cserepes ajakam, és nagyon ritkán van kiszáradva (de ez a rendszeres ápolásnak köszönhető, és az elegendő folyadék bevitelnek). Azoknak tudom ajánlani ezt a terméket, akiknek vágynak egy kis extra ápolásra, de nincsen különösebb problémájuk az ajakszárazsággal. 

A Revolution Pro márka kozmetikumait keressétek a Notino webáruházban. 

Nincsenek megjegyzések