Újdonság Dél-Koreából | 1 FOUNDATION One Drop Miracle SPF22 PA++ alapozó

1 Foundation One Drop Miracle alapozója Dél-Koreában már számos szépségdíjat bezsebelt. Emiatt, és az Dél-Koreához való kötődésem miatt is nagyon-nagyon vártam, hogy kitapasztaljam, miben más ez az alapozó az európai társaihoz képest. 


A csomagolással le is vett a lábamról a márka. A fekete doboz nagyon elegáns és minőségi darab. Az információk a termékről a dobozon olvashatóak angolul, illetve az összetevőlista is. 

A leírás szerint ultrakönnyű, és vízálló formulával rendelkezik, valamint hidratáló technológiája feltölti az apró ráncokat, ezáltal egyenletessé téve a bőrt. Egy-két csepp elég a teljes fedéshez, ráadásul vízálló, így ellenáll az esőnek vagy az izzadásnak. Tartalmaz SPF 22-es fényvédőfaktort, így a nap káros sugarai ellen is védve van a bőr. Nem tartalmaz káros összetevőket (például alkoholt), ezért érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

A fotózás után azonnal kipróbáltam a terméket, rendkívül kíváncsi voltam, hogy mit tud egy koreai alapozó, amely az ára alapján igencsak high end kategóriának minősül. Nem csak az egyszerű, de mutatós doboz vett le azonnal a lábamról, hanem a kiszerelés is. Az üveg is minimalista dizájnt kapott, de annyira jó kézbe venni! Nagyon tetszenek a matt-füstös hatású üvegek, sokkal elegánsabbá teszik a kozmetikumok megjelenését.
Használat előtt érdemes összerázni az alapozót, hogy a komponensek egyben legyenek. Amivel még nem találkoztam korábban az az adagoló kialakítása. A kupak tetején van egy kis gomb, amellyel fel tudjuk szívni az alapozót a pipettába, majd ugyanazt a gombot megnyomva tudjuk adagolni az alapozót. 


Összesen öt árnyalatból lehet választani, amelyből egy a rózsás bőrűeknek kedvez, a maradék pedig a sárgás tónussal rendelkezőknek. Én a legvilágosabb sárga tónusra való Y22-es nevet viselő (Natural/Yellow) színt választottam, mert elég fehér bőrű vagyok, és sárga tónusba hajlik az alapszínem. 
Mikor kinyomtam az alapozót a kézfejemre egy pillanatra megijedtem, mert nagyon sárgásnak tűnt. Én apró pöttyökben szoktam felvinni az alapozót, majd egy nedves szivacs segítségével eldolgozom. Ahogy elkezdtem eldolgozni a primerrel előkészített bőrömön, fokozatosan tűnt el belőle ez a sárga tónus, és tökéletesen illeszkedett az alap bőrszínemhez. A fedése viszonylag erős, de mégis természetes hatásúnak mutatkozik a bőrön, nem lesz matt a végeredmény, hanem egy egészséges ragyogást kölcsönöz. Minden túlzás nélkül állítom, hogy olyan, mintha tényleg nem lenne semmi rajtam, tökéletesen illeszkedik az arcbőrömhöz minden tekintetben. Én minden alkalommal fixálok púderrel, még mindig szeretem, ha matt a végeredmény. Természetesen a teszt kedvéért kipróbáltam púder nélkül is, és úgy is több, mint elégedett vagyok a tartósságával. Természetesen nem bír ki egy fél napot, itt-ott átfényesedett a bőröm, de nem kopott le foltokban az arcomról, bőven volt mit lemosni a nap végén az arcomról sminklemosóval. 


Összességében a legjobb alapozó, amelyet valaha próbáltam, pedig az utóbbi pár évben megfordult egy jó pár az arcbőrömön. A legjobb kiszerelés, amellyel valaha találkoztam. Valóban elég a teljes fedéshez 1-3 csepp, nem lesz maszkhatású a végeredmény, kényelmes viselni, tartós. Hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam irritációt. Ha fontos eseményre megyek mindig ezután az alapozó után nyúlok, és nem csak azért, mert megbízható, hanem a legtermészetesebb, ugyanakkor szinte tökéletes fedést eddig ezzel a termékkel tudom elérni. 

További információkért látogassatok el az Amarantin webshopjára. 

Nincsenek megjegyzések