Új termék a körömápolási rutinomban | Eveline Keratin Pro

Rengeteg szó esett már a körömápolásról a blogon, és nem egy visszajelzés érkezett már az évek alatt, hogy az általam ajánlott termékek mennyire beváltak az olvasóimnak is. Emlékszem egy kommentben valaki úgy emlegette a legelső körömápolással kapcsolatos bejegyzést, hogy: „Eleni körömápolási Bibliája.” 


Az évek alatt nem sok cserélődött ki a rutinban, de nyitott vagyok az újdonságokra is, főleg ha az Eveline-ről van szó. Az egyetlen márka, amely bombabiztosan épült be a körömápolási rutinomban, és szívesen próbálok ki újdonságokat tőlük. A Keratin Pro körömerősítőjét itthon a Krémvarázs jóvoltából az elsők között tesztelhettem. Most már sok-sok hónapja használom, így a véleményem is kialakult a termékről. 

A körömerősítő rövid időn belül építi újjá a köröm szerkezetét, megerősítve és rugalmassá téve azt. A keratin nagyon jó a hajnak és a körömnek egyaránt. Maga a keratin fontos szerepet játszik a test működésében, mert a sejtek, de legfőképp az izomrostok energiaellátásért felel. 
Nagyon egyszerű az ápoló használata. Ecsetelő segítségével felviszünk egy kevés mennyiséget a köröm felületére, majd hagyni kell pár percet, hogy biztosan beszívja a köröm. Érdemes közel kenni a körömágyhoz, de ha lehet ne kenjük oda, mert megerősítheti a bőrt. Egyébként utána mindent ugyanúgy csinálok, felkenek egy kis A-vitaminolajat, majd kezet mostok, és jöhet a lakkozás. Alapnak mindig Eveline erősítő lakkoz használok. Az utóbbi hónapokban nem győzöm visszareszelni a körmömet, és hiába verem be bárhova eddig még nem tört le belőle (le is kopogom). Szóval valóban erősíti a körömlemezt, tartósan. Úgy gondolom, hogy a Keratin Pro és bármelyik Eveline erősítő lakk hatékony kombináció, ahhoz, hogy szép, és egészséges körmeink legyenek. 
Összességében örülök neki, hogy be tudtam építeni a rutinomba. Nagyon-nagyon régen volt olyan, hogy ennyire erősek, és egészségesek legyenek a körmeim. Nagyon strapabíróak. Persze nem azt állítom, hogy törhetetlen, de sokkal jobban bírják a mindennapi életet és a véletlen köröm baleseteket, mint korábban bármikor. Tökéletes kiegészítője bármely Eveline erősítő alaplakknak. 

Nagyon sokféle Eveline körömápolási termékeket találhattok a Krémvarázs webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések