Teszt |Nivea Detox arclemosó

Korábban már írtam a Nivea Detox termékcsalád maszkjáról egy korábbi a bejegyzésben. A folytatásban a Nivea detoxikáló tisztító krémről lesz szó, amely 3 az 1-ben funkciót lát el. 

A leírás szerint a termék háromféle különböző funkciót lát el: lemosó, radír és maszk. Azt ígéri, hogy használatának segítségével a szennyeződéseket könnyen el lehet távolítani, megnyitja és kitisztítja a pórusokat, és megelőzi a pattanások kialakulását .A csomagolásról nem írnék túl hosszan, semmi különleges, egyszerű pattintós kupakkal ellátott tubus. Az első meglepetés akkor ért, amikor kinyomtam a kozmetikumot a tenyerembe. Mondjuk amikor megnyomtam a tubust számítottam egy sűrű állagra, de arra nem, hogy ez egy agyagos termék.
Mindhárom funkcióját próbáltam már, esténként használom lemosóként, és heti kétszer fent hagyom a maszkként. A radírozás minden alkalommal adott, hiszen apró szemcsék vannak benne, amelyek nem túl durvák, egyáltalán nem bántják az arcbőrömet. Ebben a nagy melegben nagyon jól esik a mindennapi enyhe peelingezés. Amit észrevettem a használata során, hogy viszonylag tartósan mattítja az arcomat. Mivel olyan arckrémeket és szérumokat használok, amelyek jók az aknék elleni küzdelemben, így a pattanás megelőző hatásáról nem tudok beszámolni. A három tulajdonsága közül leginkább arclemosóként szeretem használni. Elég belőle egy mogyorónyi mennyiség. Nedves és száraz bőrön is egyaránt lehet alkalmazni. Valóban alaposan tisztít, és egységessé, mattá teszi a bőrömet. Igazából arcmaszknak is bevált, de nem nyújt többet annál, mint amikor lemosóként használom.


Összességében, ha a drogériás felhozatalhoz mérem, akkor ez egy remek termék. Az illata kellemes, nem tolakodó. Az agyagos állaga ellenére nagyon könnyű lemosni vízzel. Nem szárít, és nem irritálja a bőrömet. Tökéletesen beleillik az aktuális arcápolási rutinomba.

A Nivea Detox termékeket keressétek a Notino webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések