Teszt | Eveline Hyaluron Lip Push Up Szérum

A mai világ ideáljai rám is hatással vannak, kár lenne tagadnom. Az egyik vesszőparipám, hogy én is telt ajkakat szeretnék. Egyelőre nem szeretném feltölteni az ajkaimat, így ideiglenes megoldásokat keresek arra, hogy ha nem is egész nap, de pár percig az én ajkaim is duzzadtabb legyen annál, mint amilyen. Az Eveline hialuront tartalmazó ajakápoló szérumja is telt ajkakat ígér, nekem pedig muszáj volt kipróbálnom.


Többször említettem már a blogon, hogy szeretem a márka termékeit, és igazi nagy csalódásom még sosem volt. Most sincs, de kevesebbet nyújt, mint amire számítottam. De nem akarok ennyire előre rohanni. A doboz csomagolásán minden infó megtalálható a termékről. Maga a szérum egy csőrős kialakítású tubusban van, amely tökéletesen funkcionál, könnyű felvinni az ajkakra a terméket.A leírás szerint a Volume Maximize technológiának köszönhetően varázsolja teltebbé az ajkakat. Segíti a mikrokeringést, ezáltal a hialuronsav mikrorészecskéi behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, és kitöltik az ajkakat. A szérum tartalmaz még E és C-vitamint, amelynek segítségével az ajkak tápláltak és hidratáltak lesznek, valamint véd az UV-sugárzással szemben. 

Az illata azonnal megcsapta az orromat, kellemes rágógumi aromája van, amely leginkább a tubusból érezhető. A szérum felkenve szájfény hatásúnak tűnik, de egy vizes bázisú szájfénynek. Enyhén színezett, amely felkenve nem dominál túlságosan, tehát bármilyen bőrtípushoz, és színhez remekül passzol. Az enyhe bizsergető hatás azonnal jelentkezik, tehát a vérbőség fokozó hatása működik csak nem rajtam. Az én ajkaimon nem dúsít sehogy sem, és semennyi ideig. Ennek ellenére mégis előszeretettel nyúlok a szérumhoz napi szinten, mert valóban extra hidratáltak és puhák az ajkaim, amióta ezt használom. Nem utolsó sorban pedig szuper fényt az ajkaknak. Amikor nincs kedvem rúzst felkenni, akkor is a szérum után nyúlok. Összességében lehet, hogy az ajakdúsító hatás nálam nem működik. Ennek ellenére az egyik kedvenc ajakápoló termékemmé nőtte ki magát a hosszú hetek alatt, amióta használom. Ajakápolóként többet nyújt, mint amit elvárnék. Az ajkaim valóban hidratáltak. Ráadásul sokkal kényelmesebb, mint egy szájfény, mert nincsen meg a szájfényekre jellemző ragacsos érzet, mégis van valami az ajkamon, amely szebbé teszi a mindennapi sminkem összképét. 

Az Eveline Hyaluron Lip Push Up szérumját keressétek a Krémvarázs webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések