2019 | Avon nyár végi újdonságok

Múlt hónapban jelentek meg az Avonnál a posztban szereplő dekorkozmetikumok. A termékekkel egy szuper gyors sminket is elkészíthetünk a hétköznapokon. Az alapozás után a szememmel szoktam folytatni a sminkelést. Nagyon-nagyon régen nem használtam már krémes alapot, pedig az egyik legpraktikusabb sminktermék. Csak felkenem, és már indulhatok is a dolgomra. 
Korábban már próbáltam az Avon krémes festékeit, de nem emlékszem már, hogy mi volt a véleményem, így „tapasztalatlanul” vágtam bele a tesztelésbe. 
Szokásos kis fekete dobozkában érkezett a tégelyes kiszerelésű szemfesték. A három szín közül én a Lavenders Edge árnyalatot választottam. 

A festék állaga krémes, nagyon könnyen fel lehet lapogatni a szemhéjra egy lapos ecset segítségével vagy az ujjbegyünkkel. A széleket szépen el lehet satírozni. Pigmentált, de ettől függetlenül építhető a szín, nem gyűrődik be a szem ráncaiba, de én használtam alá szemhéjalapot. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy legalább nyolc órán át viseltem, és este, amikor mentem fürödni a festék moccanatlanul volt a szememen. Ezen még magam is meglepődtem, mert ha nem is gyűrődik fel a szememen a smink, a színek már jócskán megkopnak. De a Lavenders Edge esetében erről szó sincs. Pontosan ugyanúgy nézett ki, mint reggel, amikor felkentem a szemhéjamra. Az utóbbi időben nem voltam túlzottan elégedett az Avon szempillaspirálokkal. Ettől függetlenül adtam egy esélyt az augusztusban megjelent True 5 az 1-ben Lash Genius spirálnak. A leírás szerint, dúsítja, hosszabbítja, szétválasztja, és megemeli a pillákat. A keféje többfunkciós, hiszen a különböző hosszúságú sörték segítségével precízen lehet felvinni a színt. A fekete borítás mögött csodás aranyszínű tubus lapul. Igazi meglepetés volt, mert nem számítottam ennyire elegáns csomagolásra. 
A sörték valóban több méretűek, és tényleg nagyon könnyen lehet vele precízen spirálozni. A festék pigmentáltságával is tökéletesen elégedett vagyok. Az Avon spirálokhoz képest valóban hosszabbít a pillákon, és szépen szét is választja őket. Nem dúsít annyira, mint amennyire szeretném, de ettől függetlenül hosszú idők óta először vagyok tökéletesen elégedett a márka által piacra dobott spirállal. Nem csomósodik össze a pillán, és nem potyog le belőle a nap végére sem. A fotón két rétegben láthatjátok. A hétköznapokon kizárólag ehhez a spirálhoz nyúlok. Végül, de nem utolsó sorban az Avon egy forradalmian új megoldást kínál a rúzst rendszeresen használó nőknek. Nyár végén piacra dobta a True láthatatlan szájkontúrceruzát, amely minden bőrtónushoz, és bőrszínhez passzol. Nekem pontosan egy ilyen termékre volt szükségem, mert némelyik rúzsomhoz valóban elkél a kontúr. A csomagolás praktikus, kitekerős megoldású, könnyedén végig lehet rajzolni az ajak vonalát vele. Hiába nem látom, valóban teszi a dolgát, mert az elkenődésre hajlamos rúzsaim moccanatlanul vannak a kontúron belül. Úgy vettem észre, hogy tartóssá is teszi a rúzsokat, de természetesen az evést és az ivást, amelyik olyan nem bírja a kontúrral sem. Összességében mindhárom újdonsággal több, mint elégedett vagyok, annyira hogy kedvencet sem tudnék választani közülük. A krémes szemhéjpúderrel gyorsan tudok szép, de egyszerű szemsminket készíteni, a spirál kimagaslik az Avon többi spirálja közül, az ajakkontúr teszi a dolgát. Valóban minden árnyalatú rúzshoz tökéletesen passzol, nem változtatja meg a színeket. Online és katalógusban megtaláljátok a posztban szereplő dekorkozmetikumokat. 

Nincsenek megjegyzések