Újdonság a polcomon |Makeup Obsession Fit Fix sminkfixáló

A Makeup Obsession sminkmárka nemrég jelent meg a Notino webshopjában. Már első látásra szimpatikusnak tűnt a márka, úgyhogy el is döntöttem, hogy rendelek valamit. Egy smink fixáló mellett döntöttem, mert már elfogyott, és most, hogy meleg van muszáj valamivel tartósítanom a sminkemet vagy leolvadna.


A márka a brit Revolution Beauty alá tartozik. Az Obsession kínálata széles, hiszen a szemhéjpúderektől kezdve a highlithereken át, a kontúrozókig minden megtalálható. Beleértve a smink alapokat és a fixálást is. 
Amikor nézegettem a márka termékeit, talán három-négy fixáló közül lehetett választani, én hosszas hezitálás után az extra erős fixáló hatást választottam.
A csomagolása nagyon tetszik, attól függetlenül, hogy nincs rajta semmi extra, de a kék árnyalatok közül ez a kedvencem. 
Szórófej szuperül működik, egységesen lehet vele befújni az arcot, nem „köpköd” össze-vissza, nem okoz fullasztó érzést. Nincs illata, ami számomra fontos fixálók esetében. 
Ami a hatását illeti valóban erősen fixál. Elég pár fújás az arcra délelőtt, és a legnagyobb melegben sem moccan meg a sminkem. Nyilván nem marad olyan intenzív, mint az első pár órában, de bőven van esténként mit lemosni az arcomról. Összességében az egyik legjobb fixáló, amelyet próbáltam az évek folyamán. A kiszerelése számomra praktikus, egyenletesen lehet eloszlatni a bőrön. Kiválóan fixál. Illatmentes. Nem irritálta a bőrömet, és abszolút természetes hatása lesz a sminknek, nem változtat meg rajta semmit. Nem tudok erről a termékről hátrányos tulajdonságot mondani. 

A Makeup Obsession márkát keressétek a Notino webshopjában. A Fit Fix fixáló 100 ml-es kiszerelésben kapható 2 250 forintos áron. 

Nincsenek megjegyzések