Sminktermék | Eveline Mega Magic szempillaspirál

Már nagyon régóta használom szinte napi szinten az Eveline Mega Max Full Volume spirálját. A márka dekorkozmatikai részlegét annyira nem ismertem korábban, így kíváncsian vetettem bele magam a tesztelésbe. 


A spirál sokkolóan fekete, percízen szétválasztott pillákat, és egész napos tartósságot ígér. 
A csomagolása nem túl különleges, de nem a csomagolás alapján szoktam spirált választani. A keféje viszonylag nagy, a sörték spirál alakba vannak elrendezve. Szerencsésnek mondhatom magam pilla ügyileg, nekem nincs szükségem speciális kialakításra, hogy szépen mutasson. Értem ezalatt, hogy ívelt legyen. Természetesen fontos a festék pigmentáltsága, és az, hogy szét tudja választani a pillákat a fej. 


A kefe valamivel több festéket vesz fel, mint szeretném, zsebkendővel szoktam leszedni a felesleget róla. A fotón két rétegben láthatjátok a felső szempillámon, az alsón egy rétegben. Viszonylag vegyes érzéseim vannak a spirállal kapcsolatban. A színével nincs gondom, valóban fekete pillákat varázsol. Azt nem mondanám, hogy túlzottan szétválasztaná a pilláimat, de hétköznapra nekem ez a hatás megfelel. Két-három hónapja használhatom rendszeresen a terméket. Az első hónapban nem csomósodott össze a pilláimon, de így a vége felé már kezdett. Tényleg tartós, egész nap fent maradt normál hőmérsékletben, de a nyári hőt nem bírta, a nap végére találtam a szemem alatt egy-egy apró fekete foltot. 


Összességében hétköznapokra  nekem abszolút megfelelt. Ha drámaibb hatást akartam elérni akkor másik spirál után nyúltam. A pigmentáltsága számomra tökéletes. A kefével könnyedén tudtam kifesteni a pilláimat. Szerintem kicsivel jobban elválaszthatná a szempillákat egymástól. Ha nincsen extrém meleg akkor valóban tartós. Ár-érték arányban számomra megfelelő. 

Természetesen nem csak ez az egy spirál található meg az Eveline kínálatában, érdemes szétnézni a Krémvarázs webshopjában. 


Nincsenek megjegyzések