Dr. Santé Aloe Vera Hair Hidratáló és regeneráló hajszérum töredezett hajvégre

Többször említettem már a blogon, hogy gyorsan zsírosodó hajam van, száraz hajvégekkel. Emellett most már több, mint egy évtizede szőkítem a hajam, amely szerencsére nem befolyásolja a hajam alap tulajdonságait. Tehát a hajvégeim plusz ápolást igényelnek, és én igazán szeretek kísérletezni a különböző hajvégápoló kozmetikumokkal. Ezért kíváncsian próbáltam ki a Dr. Santé aloe verát tartalmazó hidratáló és regeneráló szérumát


A Dr. Santé egy német mráka, amely természetes kozmetikumokat gyárt, és negyven éve stabilan tartja magát a kozmetikai piacon. A kínálatukban biosminkek, testápoló készítmények, hajápoló kozmetikumok is megtalálhatók. 
Jómagam már többféle Dr. Santé terméket próbáltam már, és teljesen elégedett voltam azokkal. Nagyon kíváncsi voltam erre a szérumra, mert elég magasak voltak az elvárásaim.
A küllem szerintem semmi extra, viszont a kiszerelés mennyisége miatt egy kisebb örömet éreztem. Végre egy hajvégápoló termék, amelyet bőven el lehet használni a lejárat előtt, hiszen csak 30 ml mennyiséget tartalmaz ez a cuki pumpás kiszerelésű kozmetikum. 
A leírás szerint haj újraépítő formulával bír, bársonyossá, és fényessé teszi a hajat. Rizs és kaméliolaj-kivonatot tartalmaz, amely visszaállítja a haj szerkezetét, és csökkenti a töredezett hajvégeket. Az aloe vera és a cédrusolaj-kivonat hidratálja a száraz hajvégeket.  

A használata igen egyszerű, nedves hajba kell belemasszírozni egy kevéske mennyiséget, és már lehet is formázni. Az állaga gélszerű, valóban nem nehezíti el a hajat, szinte nyom nélkül „eltűnik”. Az illata kellemes aloe vera,  nem tolakodó, a hajon szárítást követően egyáltalán nem lehet érezni. Valóban a hajvégeim sokkal puhábbak, és hidratáltak voltak a szérum használata után, és tényleg ad egy pluszt fényt a hajnak. Viszont ez sem tudja a már meglévő töredezettséget visszavarázsolni egészséges hajjá. De, hajvágás után valóban segített megelőzni a haj kiszáradását, ezáltal a töredezését is. Összességében nagyon meg vagyok elégedve ezzel a szérummal. A kis mennyiséget el lehet használni lejárat előtt, ráadásul nem ununk rá. A hajam valóban fényesebb, és könnyebben kifésülhető volt a használata után. A törött hajjal csodát nem tudott tenni, de ezt nem is vártam el tőle. Érdemes vele minden száraz hajvégű lánynak tenni vele egy próbát. 

A hajvégápoló szérumot a Krémvarázs webshopjában tudjátok megvásárolni. A 30 ml-es kiszerelés 1 349 forintba kerül. 

Nincsenek megjegyzések