Újratöltve | NYX Proof IT! szemhéjalap

A NYX Proof It! szemhéjalapjáról volt már szó a blogon, többször is. Ezt az alapot 2017-ben fedeztem fel magamnak, és ez már a harmadik tubus, amelyet felbontok az évek alatt. Ki merem jelenteni, hogy megtaláltam a megfelelő szemhéjalapot számomra. 


Alapvetően olajos szemhéjam van, amelyen gyakran szétfolyt vagy lekopott a smink. Évekig próbálkoztam mindenféle megoldással, amikor kezembe akadt a NYX Proof It!-je, amelyhez sok reményt nem fűztem. Nem emlékszem, hogy csalódtam már volna ilyen mértékben kellemeset bármilyen dekorkozmetikumban. 
Azt hiszem ezalatt a három év alatt talán a doboz csomagolása változott meg, de nem vennék rá mérget. Szerencsére a beltartalom változatlanul tökéletes maradt.
Az applikátor segítségével könnyen fel tudjuk tenni a ragacsos alapot. Én ujjal szoktam eldolgozni, és várok még pár másodpercet, hogy megkössön a szemhéjamon. Az évek alatt rájöttem, hogy sokkal jobban járok, ha egy bőrszínű szemfestékkel kenem le az alapot, majd arra dolgozom rá az aktuális sminkemet. Így nem csak tartós, hanem intenzívek lesznek a színek. 
A kiszerelése 7 ml, amely nekem bő egy évig elég szokott lenni, ha nem is napi szinten, de elég gyakran sminkelem magam. 
Összességében azon kevés egyikek terméke a NYX alapja, amelyhez valóban hű vagyok, és eszembe nem jut lecserélni. Az olajos szemhéjamra ennél jobb terméket biztos vagyok benne, hogy keresve sem találnék. A sminkem elképesztően tartós, legyen tél vagy nyár, szó szerint reggeltől estig mozdulatlan a szemsminkem. Szívből ajánlom minden olajos szemhéjjal rendelkező lánynak, hogy tegyen próbát a NYX Proof It! alapjával.

Én a Notino webshopjában vásároltam 2 300 forintos áron.

Nincsenek megjegyzések