Újdonság a polcomon | Cameleo Natural detox sampon természetes agyaggal

Amióta az eszemet tudom keresem a megoldást a könnyen zsírosodó hajam ápolására. Szerencsére vannak termékek, amelyekkel egész jól tudom orvosolni ezt a problémát, ilyen a Cameleo agyagos samponja is. 
A Cameleo termékcsalád a Delia Cosmetics alá tartozik, és világszerte 79 országban forgalmazzák a kozmetikumaikat. A Cameleo termékekről tudni érdemes, hogy dermatológiailag teszteltek, és nem kísérleteznek állatokon. 

A csomagolás nekem nagyon tetszik, ráadásul a pumpás adagolójának köszönhetően sokkal könnyebb adagolni a terméket, mint a kupakkal ellátott samponok esetében. 
A leírás szerint a kozmetikum természetes összetevőket tartalmaz (95%-ban), mint például ásványi anyagokban gazdag agyagot, valamint zsályát. Tovább tiszta, és szuper csillogó hajat ígér. 

Az utóbbi időkben nagyon divatos lett az agyag használata, már csak idő kérdése volt, hogy bekerüljenek a hajápolási termékek összetevői közé. Az agyag elsősorban a zsíros bőrön, és hajon érdemes alkalmazni, mert van egy enyhe szárító hatása. 
A sampon géles állagú, áttetsző gyógynövény színű, és kellemes zsálya illatú. Két-három pumpálásnyi terméket teszek a kezembe az első mosásnál, amellyel alaposan áttisztítom a fejbőrömet, Másodjára elég belőle egy-másfél pumpányi mennyiség, ezzel fel is habzik a sampon. 
Elég régóta használom, és úgy vettem észre, hogy valóban segít a hajam zsírosodásán. Bő egy nappal ki tudom tolni a hajmosást, de ez függ az időjárástól is, hiszen 80 fokban én is izzadok, emiatt még gyorsabban zsírosodik a hajam. Nem szárítja se a hajamat, se a fejbőrömet. A hajam tapintása puha lesz a sampon használata után, de én balzsamot, és olajat is használok minden hajmosáskor. A kellemes zsálya illat pedig sokáig érződik a hajban. Összességében egy kiváló minőségű samponról van szó, amely alaposan tisztít, és valóban segít a haj zsírosodásán. Természetesen nem szüntette meg teljesen, de már annak is nagyon örülök, hogy sikerül a hajmosást kitolni 1-2 nappal. Az pumpás adagolója nagyon praktikus. 

A Cameleo Detox termékcsaládot keressétek a Krémvarázs webshopjában. A sampon kiszerelése 250 ml, 1 499 forintba kerül.

Ha szívesen olvasnátok a csiganyál jótékony hatásairól, akkor ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket: Csiganyál 
Hiszen az agyag mellett a csiganyál is az egyik legnépszerűbb összetevők közé tartozik.

Nincsenek megjegyzések