Teszt | Revolution Pro világosító cseppek

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az utóbbi időkben több márka alapozóit tesztelhettem. Ha nem választhatok a bőrtónusomnak megfelelő alapozót, akkor gyakran elfordul, hogy a saját bőrszínemnél sötétebb terméket kapok. Emiatt volt elsősorban szükségem világosító cseppekre, hogy tudjam használni a tesztelésre kapott dekorkozmetikumokat. Sokáig a Catrice világosító cseppjeit használtam, de kivonták a forgalomból, így új alternatíva után kellett nézzek. A Notino webshopjában akadtam a Revolution Pro pigment cseppjeit. 


Mielőtt utána néztem volna megnéztem, hogy miként működik, és egyáltalán hány árnyalatban kapható. A Notino weboldalán négy árnyalat közül választhatunk, én a legvilágosabb Lighteninget tettem a kosárba. 
Azt hittem, hogy a csomagolása műanyag lesz, de meglepetésemre üvegben és pipetta kiszerelésben érkezik. Sokkal környezett barátabb, mint a műanyag, úgyhogy az első plusz pontját megkapja tőle ma márka. A pigment használta igen egyszerű. Felszívok a pipettával pár cseppnyi mennyiséget, majd folyamatosan adagolom a világosítani kívánt alapozóhoz. A pigment állaga tökéletes, nem folyik szanaszét, úgyhogy bármilyen állagú alapozóhoz lehet keverni. Önmagában egyébként púderes állaga van, de ez nem változtatja meg az általam próbálta alapozók állagát, sőt szerintem ennek köszönhető a természetes fedés. Mivel tört fehér árnyalatról van szó, ezért kevesebb kell belőle jóval, mint a korábban megszokott Catrice sárgás pigmentjéből. 


Összességében örülök neki, hogy a Catrice kivonta a forgalomból a saját világosító cseppjeit, mert a Pro Revolution Foundation Mixer sokkal jobb. A nem a bőrszínemnek megfelelő alapozót pár cseppel világosabbá tudom varázsolni, amely illik a természetes bőrszínemhez. Nem változtatja meg az alapozó állagát, nem okoz semmi negatív változást bennük. Az üveg kiszerelés remek ötlet volt. A pénzünkért 18 ml-et kapunk, amely megérzésem szerint elég lesz sok alapozó világosításához. 

További információkért kattintsatok a Notino webshopjára. 

Nincsenek megjegyzések