Nyári újdonság | Avon Scent Mix Pure Ocean EDT

Az Avon Scent Mix vonala júliusban egy új illattal bővült, az Pure Ocean nevet viselő EDT-vel. Azonnal megfogott a leírás, miszerint ez egy friss-vizes illat, amely elhozza a vízparti séták, és az óceán felől érkező szellő érzetét.


Aki járt már homokos parton, az tudja, hogy igazi életérzés végig nézni a végtelen vízen. Olyan mintha miénk lenne az egész világ, nem lennének akadályok, nem lenne semmilyen nehézség az életben. A vizet nézni felér egy belső utazással, hiszen a világ letisztultnak tűnik. A sós tenger illata örökre az emlékezetünkbe vésődik bárhol járjunk a Földön. Én így éreztem magam akárhányszor a görög tengerpartra mentünk. Az emlékek felidézéséhez a márka újdonsága pedig jó apropónak tűnt. Illatjegyek: citrus, fehér virágok, fás akkordok. 

Nekem nagyon tetszenek a Scent EDT dobozainak a színvilága, ahogy a Pure Ocean esetében is. Jól sikerült, hiszen egy lágy vonalaknak köszönhetően a vizek kéknek tűnő hullámai elevenednek meg a csomagoláson.
A parfüm maga kerekded üvegű, semmi csavar. A szórófejen nincsen kupak, csak egy kis pöcök, így kissé nehézkes magunkkal vinni, de ha megtartjuk a dobozát ez sem okozhat gondot. 

A bőrömre fújva eleinte erősen érződnek a virágos jegyek, igazi frissítő, nyárias érzetet kelt. Ahogy telnek a percek úgy finomodik az aroma a citrusok világába. A virágok, és a citrusok valódi felüdülést jelentenek a kánikulában. Órákkal később, amikor már veszít az intenzitásából a parfüm jelenik meg a bőrömön a fás akkord, amely valóban elhozza az vizek illatára jellemző természetes illatot. 


Összességében egy nagyon kellemes nyárias és légies aromáról van szó, amely igazán könnyed viselet a kánikula idején. Nem egy túlbonyolított illat, de nincs is szükségem a forróság idején a tömény aromákra. Rajtam tartós, még nap végén is érzem a fás akkordokat a csuklómon. Ha egy könnyed, nem fojtogató frissességet nyújtó illatot kerestek idén nyárra, akkor szívből tudom ajánlani az Avon Pure Ocean EDT-jét. Keressétek az újdonságot online vagy katalógusokban 1 499 forintos bevezető áron.

Nincsenek megjegyzések