Újdonság a polcomon | Sol de Janeiro Brazilian Chrush

Rengeteg pozitív kommentet olvastam a Sol de Janeiro termékeiről, főleg az ikonikus Brazilian Chrush illatról. Én pedig kíváncsi természet lévén, utána néztem, hogy itthon hol kapható valami a márkától. Szerencsére a Douglas webshopjában viszonylag nagy a kínálat, ráadásul kapható egy utazó méretet tartalmazó szett is. A csomagolás valóban a brazíliai karneváli hangulatot árasztja magából. A szett egy 25 ml-es testvajat, és egy 30 ml-es testpermetet tartalmaz, természetesen a Brazilian Chrush illatcsaládból. Hogy őszinte legyek először nem nagyon tetszett az illata. Rettenetesen csalódott voltam, amikor először tekertem le a testvaj kupakját. Nem azt mondom, hogy tucat illat, de úgy gondoltam, hogy nem túl eredeti, mintha éreztem volna ezt már korábban valahol. 
A leírás szerint pisztácia és sós karamella illatú, amely igaz is, mert nagyon-nagyon édes, ugyanakkor mégsem fullasztó, valóban nyárias aroma. 


A testpermet multifunkciós darab, mert nem csak testre, hanem hajra, és textilre is tudjuk fújni. A csomagolása semmi extra, mégis mutatós az élénk narancs színével. A szórófej tökéletes, ideális mennyiségű permetet fúj ki magából.
Ami meglepett, hogy egyáltalán nem érződik az alkohol fújásnál. Ez mindenképpen pozitívum, mert még korábban egyik permetnél sem tapasztaltam ilyet. Nincsenek illatkategóriák, tehát kifújáskor is, és órák elteltével is ugyanazt az édes illatot lehet érezni. Az én bőrömön hihetetlenül tartós az illat, nekem elég reggel befújni vele magam, és bőven érzem a karomon 6-7 óra elteltével is. 


A testvajról előre lelövöm a poént! Elhasználtam már kis milliárd testápolót a harmincegy életévem alatt, de ez...ez valami csoda! Az állaga sűrű, de habos jellegű, emiatt pikk-pakk beszívódik a bőrbe, elképesztően puha, és illatos bőrt hagyva maga után. A Lioton gél miatt száraz a lábszáram, de ezzel a testvajjal már első használat után tudtam orvosolni a problémát. A kis kiszerelés ne tévesszen meg senkit, nekem rengeteg alkalomra volt elég, pedig egész testfelületre használtam. Nagyon-nagyon kevés kell belőle. Az illata semmiben sem különbözik a korábban leírtaktól. Az illata elképesztően tartós, este bekenem, és másnap reggel még bőven érzem magamon, így mindig a testpermet párjával használom, mert elég sok illaton átüt. Apró kis csillámok vannak benne, ezért érdemesebb lehet nappal bekenni vele magunkat. Egyébként nem túlzottan csillámos, finom fényt ad a bőrnek. Összességében, amilyen nehezen indult a kapcsolatunk, olyan elválaszthatatlanok lettünk a Brazilian Chrush illattal. Továbbra sem tartom egyedi aromának, de nyáron nagyon jól esik használni, mert hiába édes, mégis frissítően hat az érzékeimre. A testápolónál jobbat még sosem használtam, a testpermet is tudja a dolgát. Szerintem, amint megcsappan a készlet, be fogom szeretni a nagy kiszerelést is a Sol de Janeiro ikonikus illataiból. 

Nincsenek megjegyzések