Újdonság a polcomon | Eveline Oh! my lips folyékony matt rúzs

Eltelt már pár év a matt rúzsok megjelenése óta, és az a benyomásom, hogy a mai napig lányok ezreinek kedvenc finise. Szerintem nincs olyan dekorkozmetikai márka, amely ne jelent volna már meg a saját matt kiadású rúzsaival. Az Eveline sem kivétel ez alól, piacra dobta a matt rúzskollekcióját Oh! my lips néven. A kiadás egyébként szettben kapható, a folyékony rúzs mellé, egy színben passzoló ajakceruza is dukál. 


A doboz csomagolása nekem kifejezetten tetszik, mutatós. Kis kivágáson keresztül láthatjuk, hogy milyen árnyalat lapul a dobozban. A képeken szereplő árnyalat a Baby nude nevet viseli. Folyékony rúzsról van szó, amelyet nagyon könnyen, és precízen tudunk felvinni az applikátor segítségével. 
Hajlamos foltosan fedni, úgyhogy a hozzá tartozó ajakceruzával nem csak a kontúrt készítem el, hanem az ajkamat is beszínezem vele. Pigmentált, de könnyen lehet építeni, ha nem találom el elsőre a megfelelő mennyiséget. Gyorsan kell vele dolgozni, mert hamar szárad mattra. És valóban mattra, de ennek ellenére nem szárítja az ajkaimat. Eléggé ragaszkodik, úgyhogy tartósnak mondanám, de egy zsírosabb/olajosabb étkezést, azért nem bír ki. A ceruza kupakjában található egy hegyező is, amely igazából elhagyható lenne, mert nem hegyez túl jól. A ceruzával nagyon könnyű megrajzolni a kontúrt, kellően pigmentált. Nagyon szeretem benne, hogy nem karcolja a számat használat közben, krémes állagú, és valóban tartóssá teszi a rúzst. 


Összességében jó véleménnyel vagy a Nude baby árnyalatról. Az én ízlésemnek talán túlságosan is matt, de akik ezt a finist preferálják, azok szerintem tegyenek a kollekció darabjaival egy próbát. Az evés-ivást ugyanúgy bírja, mint a matt rúzsok általában, ezt leszámítva mozdulatlan az ajkakon. Engem nem szárított. A rúzsceruzát külön kiemelném, mert nagyon kényelmes használni, a krémes állagának köszönhetően. Ár-érték arányban abszolút megéri. 

Az Eveline Oh! my lips folyékony rúzsokat keressétek a Krémvarázs webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések