Teszt | Moda Pro Variety sminkszivacs szett

Volt már korábban teszt Moda sminkszivacsról, amelyről ITT tudtok olvasni. Annyira megszerettem azt a szettet, és kellett új szivacs is, ezért úgy döntöttem nem keresgélek más márkánál. Végül a képen szereplő applikátor szettre esett a választásom.  


A négy darab szivacs található a műanyag tokban. A két külön formájú szivacs van benne, amelyből van egy kisebb változat is. Természetesen ezek is megdagadnak, ha víz éri őket. Szükségem volt kisebb szivacsokra, mert nem szeretem a korrektort eldolgozni ecsettel, valamint az orromnál sokkal könnyebb eloszlatni az alapozót. 
Én jobban szeretem úgy használni, hogy pöttyökben felviszem az alapozót, majd gyorsan elkezdtem a szivaccsal eldolgozni. Nagyon szépen oszlatja el az alapot, legyen szó bármilyen formuláról. 
A sminkszivacsok tömöttek, de víz hatására puhák lesznek, ezáltal kellemes érzést nyújtanak az archoz érve. A tisztításukhoz kitaláltam egy új technikát, amelyet már Instasztoriban egyszer megosztottam. Samponnal szoktam mosni a sminkes eszközöket, de a szivacsokkal sosem volt könnyű dolgom. Megelégeltem a sampon pocsékolását, és kipróbáltam, hogy vajon mit tud egy Vanish szappan kezdeni az alapozós szivaccsal. 
Magam is meglepődtem a végeredményen, mert kihozta belőle maradéktalanul az alapozót, már-már olyan volt, mint új korában. Úgyhogy azóta kizárólag Vanish szappannal mosom a szivacsaimat. 
Összességében, még mindig jó szívvel tudom ajánlani a Moda sminkszivacsait. Tartósak, Vanish szappannal könnyen tisztán lehet tartani őket. Többféle forma közül válogathatunk, és mindegyikkel ugyanolyan jól el lehet dolgozni az alapozót és a korrektort. Néha előfordul, hogy a púdert is szivaccsal viszem fel, és arra is tökéletesnek bizonyultak. Ha tökéletesen eldolgozott alapozóra, és korrektorra vágytok, akkor próbáljátok ki a márka sminkszivacsait. 

Én a Moda szivacsait a Notino webáruházból vásároltam. Egy ilyen szett 4 490 forintba kerül. 

Van egy jó hírem! Július 8-tól Summer Black Friday a Notino webshopjában, amely annyit jelent, hogy 20% kedvezménnyel tudtok vásárolni. 

Nincsenek megjegyzések