Nivea agyagos tusfürdők

Idén az agyag a sláger, több márka is megjelent a saját fejlesztésű agyagot tartalmazó tusoló termékeivel. A Nivea három új illattal rukkolt elő: gyömbér és bazsalikom, kék agave és levendula, hibiszkusz és fehér zsálya. 


A márka leírása szerint természetes eredetű agyagot tartalmaznak a tusfürdők, melyeknek köszönhetően mélyen tisztítja a bőrt, valamint hidratál. 

Én nem várok el túl sok mindent egy tusfürdőtől, lehetőleg tartson hosszan az illata, és ne szárítson. 
Az általam próbált két illatról a Blue Agave & Lavander (kék agave és levendula) Ginger & Basil (gyömbér bazsalikom) általánosan elmondható, hogy viszonylag sűrű állagú tusfürdőkről van szó, amelyek remekül habzanak, és törölközés után is viszonylag sokáig megmarad az illat a bőrön. Nem szárít, de nem is hidratál. Más egyebet nem vettem észre. 
A aroma közül a gyömbér és bazsalikom áll hozzám közelebb, mert ennek jóval nőiesebb illata van, mint a kék agave és levendulás testvérének. 


Összességében szerintem érdemes velük tenni egy próbát. A posztban szereplő két illat igazi nyárias darab, amellyel felfrissülhetünk a kánikula idején. A tusfürdők kiválóan habzanak, nem szárít, és az illatuk is egész tartós a bőrön. 

A Nivea újdonságait a Notino webshopjából is meg tudjátok vásárolni 790 forintos áron. 

Nincsenek megjegyzések