Fényvédelem | Nature Republic Sun Stick SPF 50+

Fényvédők terén szeretek újdonságokat felfedezni, mert úgy érezem csak az elméleti tudásom van meg a használatuk terén, de gyakorlatban nincsen olyan sok tapasztalatom, mint szeretném. A mai posztban egy dél-koreai márka fényvédőjéről osztom meg tapasztalatomat. 


A márkát ismerem már egy ideje, és eddig használt kozmetikumaikkal maradéktalanul elégedett voltam. Igazából nem volt égető szükségem fényvédőre, mert volt itthon, de beszippantott a marketing, úgyhogy megjelenés után nem sokkal már landolt is a fényvédő a virtuális kosaramba. 
A stick egy jó minőségű karton dobozkában érkezett, amelytől szinte azonnal meg is szabadultam. Egyébként a kis kartonon információk vannak rajta koreaiul. 
Maga a termék 22 gramm, amely nem tűnik soknak, de használatban már az. Jó pár hete használom (leginkább arcra), és még alig fogyott belőle. 
A stick kiszerelés nagyon praktikus, élvezem, hogy a kezem nem lesz csupa fényvédő. A kupak elég erősen zár, úgyhogy azzal mindennap meg kell küzdjek, de ez igazából már csak kukacoskodás. 
Az illata csodás aloe vera, igazán frissítően hat rám reggelente. Utolsó lépésként szoktam bőségesen felvinni a fényvédőből. Meglepődtem, hogy nem hagy maga után túlzottan ragacsos érzetet, és nagyon szép természetes fényt ad a bőrnek. Viszont én mattan szeretem az arcomat, így ha más nem, de púder kerül a bőrömre a fényvédő után. Mivel eddig még nem égtem le, és nem is barnultam le, ebből gondolom, hogy jól végzi a dolgát. Összességében megugrotta az elvárásaimat. A kiszerelése számomra nagyon praktikus, igazi táskába dobható darab. Az illata nagyon finom, természetes, amely sokáig érződik a bőrön. Arcra és testre is egyaránt alkalmazható a Nature Republic fényvédője. Hosszú távú használata mellett nem tapasztaltam irritációt. 

Én ebay-en vásároltam a terméket ETTŐL az eladótól.

Nincsenek megjegyzések