Újdonság a polcomon | Eveline Royal Snail arckrém 30+

Pár évvel ezelőtt koreai barátaink piacra dobták a csiganyálat tartalmazó kozmetikumaikat. Ez az összetevő fénysebességgel terjedt el a márkák körében, és elleptek minket a csigás termékek. Az Eveline is kiadta a saját csiganyálat tartalmazó vonalat, amelynek a palettája lefed több korosztályt is.

A csomagolást muszáj kiemelnem. Elképesztően szép ezzel az arany borítással, amely napfényben holografikus hatásúvá válik. A dobozon a korean felirat szerepel, amely az én szívemet megdobogtatja akárhányszor ránézek. A krém, arany címkével ellátott kiszerelésben érkezik. 
A leírás szerint 3 % csiganyál szűrletet tartalmaz, és intenzív bőrmegújító hatással rendelkezik. Fiziológiailag stimulálja a bőrmegújuló képességét, feszesít, és javít a bőr rugalmasságán.
Az állagát tekintve szerintem a kicsit sűrűbb, és testesebb arckrémek közé tartozik. Az illata kellemes, ugyanakkor intenzív, és semmihez sem hasonlítható. 
Elsősorban éjszakai krémként próbáltam ki, mert kicsit több idő kell neki, míg beszívja a bőröm. A hidratáló hatása az én kombinált bőrömre megfelelő volt, de ezen kívül más extra hatást nem vettem észre. 
Összességében egy átlagos hidratáló krémről van szó, amely nálam leginkább éjszakai arcápolóként vált be. Az állaga kicsit sűrű, idő kell neki míg teljesen beszívja a bőr. Az illata kellemes. Tudom, hogy nem a csomagolás miatt vesznek az emberek többsége kozmetikumokat, de ebben az esetben muszáj kiemelnem. 

Az Eveline Royal Snail arckrémjét megtaláljátok a Krémvarázs webshopjában. 

Nincsenek megjegyzések