Újdonság a polcomon | Eveline Banana Care kézkrém

A kézkrémnek mindig kell lennie itthon, a táskámban, az asztalomon. Egyszóval mindenhol. Viszont jó kézkrémet valóban nehéz találni, ezért nem ragaszkodom egyetlen darabhoz sem. Illatok terén nem vagyok válogatós, de az Eveline Banana Care krémje azonnal levett a lábamról, pedig csak a banán felirat szerepel rajta. Amin szerepel a banán az rossz nem lehet.


Az utóbbi két évben teljesen rá vagyok függve a banános kozmetikumokra, és itthon is mindig van valami banánillatú termék. Megdobbant a szívem, hogy láttam a Krémvarázs webshopjában ezt a banános kézkrémet. 
A csomagolás nagyon tetszik, igazi nyárias darab, vidám hangulatú. Ezeket a tubusos kiszerelésű kézkrémekre teljesen rá vagyok kattanva. Olyan jól mutatnak mindenhol, de praktikusak is, mert kisebb helyen elférnek. 
Nem csak a külső sikerült jelen esetben tökéletesre, hanem a belbecs is. A krém állaga tökéletes, kicsit sűrű, de nem túl testes, azonnal beszívódik, és hosszan tartó puhaságot varázsol. Az illata varázslatos! Nem tömény banán illatú, de az dominál. Felfedezhető benne a kókusz fűszeressége és a trópusi gyümölcsök lágysága. Annyira jól passzolnak az illatok, hogy szívesen magamra kenném testápoló formájában, sőt parfümként is használnám.Összességében egy tökéletesen hidratáló kézkrémről van szó, amely nem csak táplál, hanem tartós, és csodás illattal vonja be a kezemet hosszú órákon át. A kiszerelés és a dizájn öt csillagot kap tőlem. Hosszú távú használat mellett nem okozott irritációt. 

További testápolási kozmetikumokat itt találtok: https://kremvarazs.hu/testapolas.html

Nincsenek megjegyzések